Pramonininkams vadovaus naujas prezidentas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos pramonininkų asociacijos (KPA) nariai ketvirtadienį Kultūros fabrike susibūrę visuotiniame ataskaitiniame-rinkiminiame susirinkime išrinko naują prezidentą ir apdovanojo atsakingo verslo atstovus. Metiniame renginyje dalyvavo ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis.

Ketverius metus KPA vadovavęs Rimantas Taraškevičius džiaugėsi, kad KPA šiandien vadinama viena stipriausių verslo visuomeninių organizacijų mieste.

R.Taraškevičius patikino ramia širdimi perleidžiantis asociacijos vairą Vakarų medienos grupės (VMG) generaliniam direktoriui Viktorui Adomaičiui.

Ataskaitiniame-rinkiminiame susirinkime buvo išskirtos ir atsakingiausios įmonės. Penkerius metus KPA rengiamų Atsakingo verslo apdovanojimų tikslas – įvertinti ir pagerbti bendroves, kurios praėjusiais metais padarė didžiausią pažangą įmonių socialinės atsakomybės srityse.

Dalyvauti konkurse turėjo galimybę visos be išimties KPA įmonės, nepriklausomai nuo dydžio ar apyvartų. Jų šiemet konkurse – net 13. Bendrovės pretendavo keturiose nominacijose.

Įmonės buvo vertinamos pagal 8 kriterijus: apyvartos, darbuotojų skaičiaus, vidutinio atlyginimo augimą, taikomas darbuotojų skatinimo, aplinkosaugos priemones, dalyvavimą miesto gyvenime ir paramą, studentų praktiką.

Sparčiausiai auginusiai verslą įmonei atitenka apdovanojimas "Už atsakingą verslą". Labiausiai savo įmonės darbuotojais besirūpinančiai įmonei – "Už darbuotoją".

Bendrovei, daugiausia dėmesio skyrusiai socialinėms iniciatyvoms, pagalbai ir paramai, atitenka apdovanojimas "Už mūsų Klaipėdą".

Ir pagrindinis – atsakingiausios KPA įmonės 2015 m. apdovanojimas skiriamas daugiausia balų bendroje vertinimo lentelėje surinkusiai įmonei.

Nugalėtojams atiteko klaipėdiečio dailininko juvelyro Vido Bizausko sukurti apdovanojimai – planketės-koliažai, kuriuos puošia Klaipėdai būdingi senamiesčio fragmentai, atspausti iš melchioro. Nominacijos pavadinimas išrašytas sidabrinėje plokštelėje, kuri prie planketės pritvirtinta gryno aukso kniedėmis.

Šiuo metu asociacija vienija 62 socialiai aktyvias Klaipėdos krašto įmones nuo uoste ir LEZ įsikūrusių maisto pramonės, transporto bendrovių iki bankų atstovybių ir advokatų kontorų. Praėjusiais metais KPA minėjo savo veiklos 25-metį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NAGI

NAGI portretas
Buki ir labai reikšmingi su Dargiu priešakyje.

piliete

piliete portretas
Jau ir ten pridurkai bemoksliai trinasi. Miskus isvoge, fabrikus uzvalde, isveze visus rotary, zmones is Lietuvos isgrudo , o dar laiko pramonninku asociacijas, konfederacijas, kai realiai pramones near. Juokas nebeima, jus jau pavojingi, tik blogai, kad tu jaunu zilu akiniuotu pakvaisusiais veidais darosi daugiau ir daugiau. Juokas ima is tu nauju veju visose srityse. Atvirai vagiantis vagis visada uzvaldo beprocius, taip atsitiko ir su Lietuvos vyriausybe. Dziaugiuosi, kad 30 procentu dabartines Lietuvos teritorijos nuo seno priklauso mano seimai ir tos zemes jus nesauvalgysit, nenusikasit, nesusisemsit I savo kisenes. Rykit toliau zeme, mano seneliu pasodintus miskus jau sukurenot, karoce apsivoget iki sudo galo, bet paimti nieko negalit - zeme kaip buvo, tai ir guli toje pacioje vietoje, nors Registras jau irgi perrasytas. Valio, zuokui ir kitiems durniams, kurie laimi ne tik Snobelio, bet ir Nobelio premijas, duoda ginklus abeliams, berasciams.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių