Laisvės partija Klaipėdoje pradėjo naujo skyriaus istoriją

  • Teksto dydis:

Savaitgalį visuotiniame Laisvės partijos Klaipėdos narių susirinkime buvo įsteigtas Klaipėdos skyrius, kuriam vadovaus krašto verslininkas, visuomenininkas ir renginių organizatorius Jevgenijus Sokolovas.

„Klaipėdos miestas jungia daug skirtingų tautybių ir požiūrių žmonių, todėl matau didelį Klaipėdos miesto potencialą augti įvairiapusiškai ir būti tolerantišku miestu su lygiomis teisėmis ir galimybėmis, neišskiriant nė vieno Klaipėdos miesto gyventojo ar Klaipėdos miesto svečio“, – teigė naujo partijos skyriaus pirmininkas.

Iki pernai metų pabaigos uostamiestyje ši partija turėjo savo skyrių su 200 narių.

Tačiau gruodžio viduryje šis skyrius netikėtai buvo išformuotas, o praėjusį savaitgalį sukurtas naujas.

Šiuo metu Lietuvoje ir užsienyje veiklą vykdo 33 Laisvės partijos skyriai.

Per pirmuosius šių metų mėnesius Laisvės partija įkūrė jau šešis skyrius: Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone, Kauno rajone, Berlyne, Palangoje ir Alytuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai reikėjo

Tai reikėjo portretas
iš karto Klaipedouj ir geystrypklubą atidaryt.:D)

Vika

Vika portretas
Ką reiškia laisvės partija ?kokia veikla užsiima ir kokias" laisves suteikia" ir kam , prie dabartinių , kai kurių žmonių teisių suvaržymų ?) Ir kaip nusikalto Gražulis šokdamas? Tai ,gal ir šokiui šokti laisvės nėra, reikia atsiklausti " laisvės " partijos ?Tai būtų naujas , ir, gal būt ,pirmas įrašas naujo skyriaus istorijos pradžiai " laisvės partijai" įsteigtai Klaipėdoje ,ar dar kur kitur ? ))

Tas geras

Tas geras portretas
Matomai pakvypo pinigeliais. Laisves partija su konservais kažka pasiule Tad Sokolovas gatavas viskam. Svarbu prisiderinti prie LGBT finansavimo srautu
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių