Klaipėda tvarkosi: kelininkai įsisuko ir Šilutės plente

Šilutės plente bus tiesiama nauja ištisinė asfalto danga, tvarkomi šaligatviai. Šiuo metu važiuojamoji kelio dalis yra nugremžta statybininkų.

Klaipėdoje kelininkai remontuoja vieną Šilutės plento pusę (nuo įvažos į parduotuvę "Arsenalas" iki Mainų gatvės, buvusio mėsos kombinato teritorijos) miesto link.

"Tvarkoma viena pusė į miestą. Kelio danga labiau susidėvėjusi ir tiek pinigų turėjome. Kiekvienais metais ištisines dangas remontuojame pagal esamus asignavimus ir susidėvėjimo laipsnį. Parenkame tokias gatves ir sutvarkome", – aiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Kol kas kelininkai dirba vakarais, kai eismo srautai yra nedideli.

"Skusti" asfaltą dieną yra techniškai neįmanoma. Kiti darbai vyks ir ne vakarais", – informavo pašnekovas.

Per kitą mėnesį asfaltavimo darbai turėtų būti užbaigti. 

Juos atlieka bendrovė "Eurovia Lietuva".

Planuojama, kad remontas atsieis 400 tūkst. eurų iš miesto biudžeto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
2020 m. kažkurį mėn. jau uždraudė sunkvežimiams važiuoti- kai jau asfaltas sugadintas - madarytos geležinkelio tipo vėžės.

Petras

Petras portretas
Statybininkų pr. naują asfaltą sudarkė paleisti sunkvežimiai. Jei buvo planuojama juos ten paleisti, tai tada ir kelio dangos specifikacijos turėjo būti pritaikytos sunkiasvoriams. Faktas, kad nebuvo.

Trupinelis

Trupinelis portretas
Statybininkų pr. nuo Taikos pr. į Šilutės pl. puse asfaltas paklotas gal prieš porą metų, o kas šiandien, ogi asfaltas lyg paklotas lyg prieš dešimt metų. Kas klojo, o svarbiausia kas iš savivaldybės pasirašė priėmimo aktą? Kas pasirašė? Tai, kad nėra tokių kurie pasirašė, rusai kalti. Gal būt. Bet dvareliai tai čia pat dygsta. Ir ateityje dygs, kiek klos tiek dygs. Tokia realybė, Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių