Klaipėda paskutinė iš didmiesčių pradeda šildymo sezoną

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio Klaipėdoje pradedamas šildymo sezonas, pranešė uostamiesčio savivaldybė.

Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinėse socialinių paslaugų ir ikimokyklinio ugdymo įstaigose šildymas įjungtas spalio 2 dieną.

Pernai šildymo sezonas uostamiestyje prasidėjo vėliau – spalio 22 dieną.

Ketvirtadienį šildymo sezonas pradėtas Kaune bei Alytuje, Vilniuje – spalio 1 dieną,  Šiauliuose – rugsėjo 25 dieną, Panevėžyje – rugsėjo 23 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Se

Se portretas
Pirmadienį bus praėję daugiau nei 3 dienos, kuomet vidutinė oro temperatūra buvo mažesnė nei + 10 C. Taigi Neniškis pažeidžia įstatymą , pasirašydamas potvarkį dėl šilumos jungimo nuo pirmadienio.

gyventoja

gyventoja portretas
ne visiems šalta ir ne visiems šilta priklauso nuo butų šiaurinis pietinis kampinis renovuotas ar ne o tie kurie per dieną būna darbe grįžta vakare jie nespėja sušalti o senjorai ir šeimos su mažais vaikais per dieną namuose jiems šalta ir bute nejauku o jei bute sėdėti su penkiais megztiniais tai jau nebejuokinga kad tik nesutaupytumėte savo sveikatos sąskaita jei jūsų name šilta 51 ne ir nešildys ir netrukdykite kitiems jaustis savo namuose nejaukiai ir susitraukus senyviems žmonėms kraujotaka nebe ta ir taip jiems šalčiau

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Vel šildysim lauka, po velniu vis sumasto kaip tuos pinigelius iščiulpt
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių