Dienraščio „Klaipėda“ akcija pratęsiama

Dienraščio "Klaipėda" prenumeratos akcija truks iki liepos 31 d., nes dėl COVID-19 sukeltos sumaišties ne visi skaitytojai spėjo laiku pratęsti prenumeratą. Tad visą liepą dar galima pasinaudoti galimybe užsisakyti "Klaipėdą" už itin patrauklią kainą.

Skaitytojams sudaryta galimybė iki pat liepos pabaigos uostamiesčio laikraštį 2021 m. užsiprenumeruoti gerokai pigiau.

"Situacija taip susiklostė, kad dėl karantino ne visi skaitytojai spėjo užsisakyti dienraštį akcijos kainomis. Todėl prenumeratos akciją pratęsiame iki liepos pabaigos. Paprasčiausias būdas užsiprenumeruoti "Klaipėdą" – išsikirpti kuponą, kurį pateikus "Perlo" terminale galima užsisakyti laikraštį. Kilus klausimų, reikėtų skambinti mūsų platinimo tarnybai telefonais 397 713 arba 397 714", – teigė bendrovės "Klaipėdos dienraštis" direktorius Vidas Milkevičius.

Visus prenumeratos kuponus galima rasti dienraščio "Klaipėda" klasifikuotų skelbimų puslapyje.

Ten išsamiai paaiškinta, kaip užsiprenumeruoti dienraštį.

Užsisakyti "Klaipėdą" visiems kitiems metams dabar kainuoja tik 51 eurą, tai yra ketvirtadaliu pigiau nei įprastai.

Laikraštį galima užsiprenumeruoti ne tik visiems metams, bet ir pusmečiui, trims ar vienam mėnesiui.

Taip pat galima užsiprenumeruoti tik šeštadieninius numerius vienam mėnesiui ar visiems metams.

Leidinys ir toliau vykdys misiją, siekdamas klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto bei šalies naujienomis.

"Dienraštis jau grįžo į įprastą ritmą, dabar vėl išeina šešis kartus per savaitę, kaip ir iki karantino. Labai džiaugiamės, kad skaitytojai mumis pasitiki ir aktyviai prenumeruoja dienraštį", – neslėpė V.Milkevičius.

"Klaipėda" – vienintelis uostamiestyje spaudos leidinys, pasirodantis ir pirmadieniais, tad užsiprenumeravę dienraštį visiems artėjantiems metams skaitytojai ir toliau galės būti įvykių sūkuryje.

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti ir "Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centro" pirmajame aukšte, telefonais (8 46) 397 713 arba 397 714, internetu www.klaipeda.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Traukunui

Traukunui portretas
Kada isgilins pagaliau Kursiu Mariu vagos iki Nidos dugna, nes norisi su didele jachta plaukti i Neringa, o ne vazineti dideliu automobiliu,

TRAUKŪNAS

TRAUKŪNAS portretas
1. Laivas SŪDUVIS stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj. REGATOS vietoj. 2. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”. Tiems, kas skaito komentarus tinklaraštyje ir jau žino kur Smiltynėje stovi „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”, rekomenduojame nuvykti dar į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodą garvežį… … …
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių