Burlaivių sutiktuvėms – daugybė smulkmenėlių

Burlaivių regatos „The Tall Ship Races“ sutiktuvėms 2021 m. rengiamasi pagaminti įvairių smulkmenėlių nuo dėklų, valiklių iki pieštukų ar rašiklių.

Kuo nustebinti svečius?

2021 m. Klaipėda vėl priims didžiųjų burlaivių regatą „The Tall Ship Races“. Renginys Klaipėdoje vyks birželio 27-30 d. Klaipėda paskirta didžiųjų burlaivių regatos starto uostu. Iš jos burlaiviai plauks į Sankt Peterburgą, po to - Taliną, Mariehamną, Ščeciną. 

Klaipėdoje jau prasidėjo pasiruošimo renginys šiam svarbiam įvykiui. Paskelbtas reklaminės medžiagos kūrimo šiam renginiui konkursas. Kuo rengiamės nustebinti į Klaipėdą atplaukusius svečius? Tarsi ir nedaug kuo.

Kaip visada visuose masiniuose renginiuose bus pagaminti marškinėliai, skirti patiems šventės organizatoriams ir savanoriams. Bus vieningo stiliaus ir dizaino regatos ženklai, logotipas. Bus ir suvenyrų iki 10 eurų vertės.

Plevėsuos vėliavėlės

Dar bus daugybė įvairių smulkmenėlių su šventės atributika: gertuvės, raktų pakabukai, rašikliai, pieštukai, kortelių dėklai ant telefono ir telefono ekrano valikliai, magnetukai, kaklaskarės, maišeliai su Klaipėdos simbolika, krepšiai daiktams.

Numatyta ir daugybė popierinių daiktų: užrašų knygutės, brošiūros, lankstinukai, reklamjuostės, netgi Klaipėdos miesto savivaldybės firminis šventinis blankas ir popierinis dokumentų segtuvo aplankas su Klaipėdos ženklais. Pasirūpinta ir apie šventinius elektroninio pašto parašo ir reklaminio skelbimo spaudoje šablonus.

Ant Dangės upės ir miesto gatvių apšvietimo stulpų planuojama pakabinti daugybę vėliavėlių su regatos „Tall Ship Races“ simbolika.

Regatų lyderiai

Regatos „The Tall Ship Races“ organizatoriai akcentavo, kad 2009 m. pirmą kartą priėmusi šią regatą Klaipėda pasirodė puikiai.

Klaipėda įrodė, kad moka ir gali priimti didžiulį tarptautinį renginį ir sukurti fantastišką šventę šimtams tūkstančių žmonių. Klaipėdos pasirodymas 2009 metais lėmė šios regatos sugrįžimą į Lietuvą vos po 12 metų.

Kiti miestai šios regatos laukia gerokai ilgiau. Į Taliną ji sugrįš po 29 metų. Čia regata „The Tall Ship Races“ pirmą ir paskutinį kartą surengta 1992 metais. Tiesa, Taline 2017 m. įvyko įdomus Klaipėdoje dar nebuvęs renginys „The Tall Ship Fleet“, kuriame dalyvavo net 44 laivai vilkikai. Kad vilkikų pasirodymai gali būti įspūdingi galima pamatyti per laivų paradus Klaipėdoje kiekvienų metų gegužę.

Sankt Peterburge ir Alandų salų sostinėje Mariehamne „The Tall Ship Races“ regatos etapai dar iš viso nėra buvę ir 2021 m. vyks pirmą kartą. Iš visų 2021 m. šios regatos dalyvių daugiausiai patirties turi Lenkijos Ščecino uostas. Čia regatos „The Tall Ship Races“ baigiamieji etapai vyko 2007, 2013, 2015 ir 2017 metais. Organizatoriams padarė įspūdį, kad į šventinius renginius Ščecine kaskart susirenka maždaug po du milijonus žmonių ne tik iš Lenkijos, bet ir iš šalia esančios Vokietijos, kitų šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jūra

Jūra portretas
Jeigu miestiečiai meru išsirinks Grubliauską ar gentviliuką jaunąjį - niekas nepasikeis- iki regatos, per regatą ir po regatos viskas liks ''po senovei''- gentviliukas bus su liberalais, liberalai bus su Grubliausku, Grubliauskas bus su senuoju Gentvilu, o senasis Gentvilas bus su gentviliuku (tą patį galima susukti ir kita tvarka, bet esmė nesikeis) ir viskas kaip "nebaigtoje pjesėje mechaniniam pianinui"... O susimesti ir surengti draugiškas talkas beprasmiška, nes ne tik vienas pastatas reprezentuoja miestą, visų skylių neužkamšysit.

Baltija

Baltija portretas
Matijošaitis tikrai jau būtų suradęs būdą kaip atsikratyti šio BALTIJOS kino teatro vaiduoklio... :)

su tuo Baltijos

su tuo Baltijos portretas
kino teatru,dabar isvis neaisku.Tai kulturinio paveldo pastatas.Nupirktas lyg tai siauliu rajone esancios firmos,savininkai pinigu rekonstrukcijai neturi,o ir paskutiniu metu isvis kazkur dinge.Todel,teisiskai,kol kas nieko miestas padaryti negali.Nei nupirkti,nei nugriauti,nei remontuoti.Todel ir stovi toks apleistas pastatas miesto centre.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių