Ant I. Simonaitytės kalno – daugybė žiemos pramogų mėgėjų

Gausiai pasnigus, nepaisydami karantino ribojimų, žiemos pramogų mėgėjai masiškai patraukė ant vadinamojo Ievos Simonaitytės kalno. Šeštadienį čia susirinko daugybė žmonių su vaikais iš visos pietinės Klaipėdos dalies.

Vadinamasis I. Simonaitytės kalnas populiarus kiekvieną sniegu gausų sezoną. Tad šeštadienį, gausiai pasnigus, žmonės nepaisė karantino ribojimų ir rinkosi čia pramogauti.

Žiemos linksmybių išsiilgę vaikai ir jų tėveliai ant kalno būriavosi, buvo matyti, kad dauguma jų karantino reikalavimų nesilaikė.

Jiems pramoga buvo svarbiau, nei draudimai net ir pandemijos akivaizdoje.

Šis kalnas – dirbtinis. Sovietmečiu čia paliktas statybines atliekas darbininkai apipylė žemėmis, taip sudarydami stačią kalvą. Pavadinimą jis gavo dėl šalia esančios I. Simonaitytės gatvės.

Portalas šeštadienio rytą skelbė, kad policija žada intensyviau vykdyti judėjimo kontrolę, stebėti susibūrimų vietas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kitoks poziuris

Kitoks poziuris portretas
Stukaciu tauta...! Ar ,,gudrus galvos" nesupranta, kad prie tokio salcio visos bacilos zusta ! O jei jus bijote to viruso, neikite i lauka, sedekite pribezdetame kambaryje. Ir seip tik sveiki zmones (tuo labiau vaikai) ziemos metu prie tokio salcio eina papromogauti. (ir kaip per tokius salcius imanoma veido kauke nesioti... Kai kvepuoji, tai garai eina ir kauke yra nereikalinga)

Vika

Vika portretas
Panda.....jie tą nuotrauką gavo iš skaitytojo...)O prirašyti galima beleką.

Panda

Panda portretas
Bjauru jus skaityti. Nei tų žmonių daug, nei pasailio pabaiga. Tik jūs užpakalius be reikalo šąlote, nes iš jūsūdų informacijos gavosi melagiena. Beje, kaip visda
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių