Vasariška atrakcija – asmenukės ant dangoraižio stogo

  • Teksto dydis:

Kuršių marios, jūros vartai ir žemai po kojomis, tolyn į horizontą besidriekianti įspūdinga miesto panorama. Šį idilišką peizažą fone jau artimiausiomis dienomis savo išmaniaisiais telefonais ir fotoaparatais fiksuos klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai.

Jau šį penktadienį po neilgai trukusios pauzės lankytojams duris atvers vasaros sezono pradžią skelbianti „Sky 21“ terasa. Daugelio pamėgta laisvalaikio ir pramogų erdvė ant dangoraižio stogo – neabejotinai aukščiausia vakarėlių vieta ne tik pajūryje, bet ir beveik visoje šalyje.

„Vasarą pasitinkame atsinaujinę ir sukaupę gausias energijos bei gerų emocijų atsargas, – sako populiariausius klubinius renginius Klaipėdoje pristatantys „Sky 21 terrace by BarBar'a“ šeimininkai. – Daugeliui lankytojų jau tapo tradicija, atvykus į Klaipėdą, pakilti į mūsų terasą ir padaryti panoraminę nuotrauką arba asmenukę su unikaliu vaizdu užnugaryje.“

Klaipėdos centre, viešbučio „Amberton“ pastate, „K“ raidės formos dangoraižio 21-ajame aukšte įsikūrusi terasa išsiskiria savo 360 laipsnių panorama, kurioje aiškiai matyti didžioji Klaipėdos miesto dalis, uostas, jūros vartai ir netgi Neringa. Terasos šeimininkai žada vilioti publiką ne vien įspūdingais peizažais, bet ir atsinaujinusiu šiuolaikišku meniu, nepriekaištingu aptarnavimu ir itin skanių kokteilių gausa.

Įspūdingame 70 metrų aukštyje įsikūręs baras lankytojų lauks visas septynias dienas per savaitę. Pirmosios šiųmetės vasaros dienos pranašauja saulėtą sezoną, todėl „Sky 21“ klubo atstovų prognozėse – ilgas ir karštas renginių sezonas, truksiantis iki pat rugsėjo vidurio.

Renginių kalendoriuje suplanuoti žinomų atlikėjų ir didžėjų pasirodymai nepaliks abejingų tiek jaunimo, tiek ir vyresnės publikos atstovų. Programoje jau numatyti gyvos muzikos vakarai, spektakliai ir net šeimų linksmybės tėveliams su atžalomis.

Be to, ši vasara bus itin gausi sporto renginiais, tad visų futbolo, krepšinio ir kitų sporto šakų gerbėjų lauks tiesioginės transliacijos didžiajame LED ekrane.

Be to, populiariausio Klaipėdos naktinio klubo „Port“ ir „Sky 21“ terasos savininkai užsiminė netrukus pakviesiantys vasarotojus užsukti ir gerai praleisti laiką dar vienoje naujoje uostamiesčio erdvėje. Jau greitai bus atidarytas prabangus ir šiuolaikiškas kokteilių baras pačiame Klaipėdos miesto centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių