Šuolis į vasarą – Kultūros fabrike

  • Teksto dydis:

Kol vasara „ruošiasi į sceną“, Kultūros fabrikas (KUFA) jau paruošė geriausius vasariškus pasiūlymus Klaipėdoje dirbantiems ir atostogaujantiems kūrybininkams.

Šiais metais KUFA vasaros sezoną Kultūros fabriko stogo terasoje gegužės 30 d. 18 val. atidarys ir vasarišką nuotaiką užkurs naujai užgimusi grupė „KVADROBIKA“ su keturių dainuojančių aktorių ir jų sukurtų personažų grupe: Kristupu Biržiečiu, Donatu Mickūnu, Gyčiu Šimelioniu bei Aurimu Bareikiu.

Kaip ir kasmet, nuo birželio 1 d. KUFA vėl pakvies keliaujančius kūrybininkus ir kūrybines įmones iš visos Lietuvos vasaros sezonui savo biurą perkelti arčiau jūros, į Klaipėdą. Laukiami ir klaipėdiečiai, norintys pabodusį biurą pakeisti į kūrybišką darbo erdvę.

Darbostogų erdvė Kultūros fabrike veiks visą vasarą. Joje bus galima naudotis patogia darbo infrastruktūra, patikimu internetiniu ryšiu, erdviais susitikimų kambariais, rytine kava mėgautis terasoje su vaizdu į fontanus. Sužydėjusi KUFA stogo terasa bus puiki vieta pasigaminti grilyje pietus sau ar savo komandai. Kultūros fabrikas yra pačiame miesto centre, tad nuo Kultūros fabriko atsiveria ir pasivaikščiojimams kviečia takai į Jonų kalnelį ir Klaipėdos senamiestį, o dviračių takais nesunkiai galima numinti iki pajūrio.

Darbostogų laikas turi būti produktyvus, skirtas komandinės dvasios kūrimui, todėl į įmonių darbostogų programos įgyvendinimą šiais metais įsitraukia ir patyrę Inkubatoriaus mentoriai, komandų formavimo specialistai, jogos, kvėpavimo užsiėmimų treneriai. Atvykstančiųjų į uostamiestį laukia ir klaipėdietiškos kultūros, meno, gastronominės, sporto, jūrinės pramogos.

KUFA erdvėse šią vasarą šurmuliuos net trys kūrybinės vaikų vasaros stovyklos, kurios suteiks galimybę darbostogaujantiems tėvams susitelkti į darbus, vaikams kūrybiškai laiką leidžiant Kultūros fabriko erdvėse.

Rugpjūčio mėnesį KUFA erdvės virs podiumu tarptautiniam „Fashion Week Klaipėda“, sukviesiančiam mados mylėtojus, dizainerius bei visus siekiančius išreikšti savo kūrybinį unikalumą ir autentiškumą.

Kol šiluma nelepina, visą birželio mėnesį kino mylėtojus dar šildys geras kino „Arlekino“ kinas. Taip pat šį birželį dar galima suspėti užsiregistruoti į periodiškai organizuojamus KUFA verslumo mokymus ir seminarus.

Daugiau informacijos: www.kulturosfabrikas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių