Londoną jau pasiekė ir Lietuvos dziudo imtynininkai

Liepos 25 d. į Londono žaidynes atvyko Lietuvos irkluotojai, dziudo atstovai. Ir vieni, ir kiti po trumpo atokvėpio iškeliavo į treniruotes. Šalių misijų vadovai šiandien dalyvavo bendrame pasitarime su Londono olimpinių žaidynių organizacinio komiteto ir TOK padalinių vadovais. Kaip pasakojo Lietuvos olimpinės misijos vadovas Algirdas Raslanas, kalbėta apie organizacinius reikalus, draudimus žaidynių metu.

Etikos komisijos atstovai dar sykį priminė, kad sportininkams griežtai draudžiama dalyvauti lažybose dėl rezultatų, sportiniuose totalizatoriuose, draudžiami bet kokie susitarimai, galintys turėti įtakos varžybų baigčiai... Griežtos reklamos ant sportinės aprangos taisyklės. Didžiausias dėmesys į pažeidėjus bus kreipiamas atidarymo parade, einant ant nugalėtojų garbės pakylos. Visi sportininkai ir delegacijų nariai raštu gali išsakyti savo nuomonę, kas žaidynėse organizuota blogai.

Atkakliai kovojama su bandančiais rūkyti gyvenamosiose patalpose. Vakar vakare, suveikus priešgaisrinei signalizacijai, buvo evakuoti visi vieno pastato gyventojai. Žadama sumažinti olimpinio kaimelio gatvėmis be būtino reikalo važinėjančių mašinų skaičių.

Didžiojoje Britanijoje sėkmingai verslą plėtojantys „Lituanica“ atstovai liepos 24-osios vakarą Lietuvos misijos darbuotojams, olimpiniame kaimelyje jau dirbantiems medikams surengė įdomią ekskursiją laivu Temzės upe. Gražus ir spalvingas Londonas sutemus, ypač įspūdingai apšviesti Temzės krantus jungiantys tiltai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių