Užliedžius gąsdina iškrypėlis: priekabiauja ir demonstruoja savo „grožybes“

  • Teksto dydis:

Užliedžių gyventojai vieni kitus ragina būti budriais, mat gatvėmis šlaistosi savo „grožybes“ demonstruojantis vyras ir priekabiauja.

Pirmoji apie susidūrimą su iškrypėliu prabilusi Užliedžių gyventoja pasakoja, kad incidentas įvyko apie 18.30 val. Tokiu metu dar šviesu, vaikai žaidžia lauke arba grįžta iš popamokinių veiklų.

Ir štai netikėtumas – iškrypėlis su pasiūlymais. Kaip pasakoja Užliedžių gyventoja, galimai kažkokių medžiagų pavartoję vyras ją sekė nuo automobilio iki namo laiptinės ir „išsitraukęs savo „pasididžiavimą“ ėmė klausinėti ką veiksiu ir ar aš čia viena“.

Moteris nepasimetė ir ėmė grasinti, kad skambina policijai. Grasinimą teko pakartoti kelis kartus kol vyras atsitraukė, o ji sėkmingai užsidarė namo laiptinėje.

Išsitraukęs savo „pasididžiavimą“ ėmė klausinėti ką veiksiu ir ar aš čia viena.

Moteris apibūdino iškrypėlio išvaizdą: vyras aukštas, sportiško sudėjimo, tamsokos odos spalvos, gali būti soliariumo nuopelnas, tamsiais plaukais, rudomis akimis.

Policija sulaikė įtariamąjį. „Gavome pranešimą 18.45 val. Buvo nustatytas požymius atitinkantis vyras (gim. 1990 m.). Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str. 1 d.“ – portalą kauno.diena.lt informavo Kauno policijos atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė.

Pagal šį straipsnį, veikėjas užsitraukė nemalonę už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą.

Vyrui taip pat nustatytas 0,79 prom. girtumas. Paaiškėjo, kad jis ir anksčiau yra pažeidęs viešąją tvarką. 

Tačiau Užliedžių gyventojams nerimas dar neatslūgo. Apklaustas ir nubaustas iškrypėlis gali grįžti į Užliedžius ir tęsti savo šou.

Daugmaž vieni kitus pažįstantys Užliedžių gyventojai akylai stebi gyvenvietės aplinką. Netruko pasklisti ir dar viena detalė, leidusi lengviau identifikuoti iškrypėlį – jis vaikšto su šuniuku.

Paskelbus šią detalę paaiškėjo, kad Užliedžių gyventoją užsipuolęs vyras gyvenvietėje vaikštinėjo jau išvakarėse. Žmonės į jį buvo atkreipę dėmesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
Šiais laikai toks jau auklėjimas.Mamytės sūnelius maudo iki18 metų ir triusikėlius apmauna jie vargšeliai po to galvoja,kad pamačiu moteį reikia rodyti daikčiuką.

niA kaltas jisss!

niA kaltas jisss! portretas
Jis gi tik "nudistas", o Užliedžiuose jam pliažo niekas neįrengia

ogi

ogi portretas
tokius reiktu surinkt ir issiust i vakarus pas bida jis gi tokiems batus atsiklaupes laize'''
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių