Kaune buvo evakuotas prekybos centras „Akropolis“

  • Teksto dydis:

Sekmadienio pavakarę buvo evakuotas visas Kauno „Akropolis“.

„Buvo sulaukta skambučio dėl užminavimo. Negalime rizikuoti savo darbuotojų ir lankytojų saugumu, tad iškart nutarėme evakuoti „Akropolį“. Per 7 minutes jis buvo visiškai evakuotas“, – portalui kauno.diena.lt sakė prekybos centro Kaune valdytoja Brigita Levenauskienė.

Iš pastato evakuoti parduotuvių lankytojai, darbuotojai bei centro administracijos darbuotojai. Nukentėjusiųjų nėra.

Anot pašnekovės, apie padėtį yra informuoti pareigūnai, su jais bendradarbiaujama. Į įvykio vietą atvyko tiek policijos pareigūnai, tiek ugniagesiai gelbėtojai, tiek medikai.

„Apsaugos darbuotojai patikrino prieigas. Visas situacijos valdymas yra perduotas pareigūnams, vykdome visus nurodymus“, – teigė B. Levenauskienė.

Pašnekovė teigė, kad greičiausiai prekybos centras šiandien nebebus atidarytas, tačiau šią informaciją vėliau žada papildyti.

Policijos atstovai teigė, kad pranešimą apie galimai užminuotą prekybos centrą gavo 17. 51 val. „Išvažiavo daug policijos ekipažų, pareigūnai dar dirba įvykio vietoje“, – sakė policijos atstovas.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas teigė, kad į įvykio vietą vyko du ugniagesių gelbėtojų automobiliai. „Pirminiais duomenimis, prekybos centrą patikrinę apsaugos darbuotojai nieko įtartino nerado. Laukiame atvykstančių „Aro“ pareigūnų ir policijos nurodymų “, – sakė pašnekovas.

Policijos atstovas portalui kauno.diena.lt po 21 val. teigė, kad patikrinus prekybos centrą sprogmenų nerasta.

„Dėl melagingo pranešimo pradėtas tyrimas“ – BNS informavo Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Jos teigimu, pranešimas apie menamus sprogmenis gautas apie 18 val., „Aro“ pareigūnai atvyko apie 19.30 val., o apžiūrą baigė po 20 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pletkai

Pletkai portretas
Feisbuke rašė kad kažką užpypo trikojis paslėptas tarp kolonų, tai paskambino kad pasiimtų.

juk prekibcentriai

juk prekibcentriai portretas
turetu nedirbti ,ka tada evakavo ,

na manyciau ,patiems policajams

na  manyciau  ,patiems policajams portretas
nusibodo tie ,,akropolio,, pastovus aferistai,narkomanai ,kisenvagiai ir prostitutes..nutare isvalyt ta landyne ir uzdaryt karantinuj...ir jokio skambucio del jokiu sprogmenu nebuvo
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių