Drąsi moteris įveikė pinigų reikalavusį plėšiką

Šeštadienio vakarą Kaune bandyta apiplėšti lošimų automatų saloną. Plėšikui sutrukdė drąsios moters atkirtis.

Šeštadienio vakarą Kaune bandyta apiplėšti lošimų automatų saloną. Salono administratorė pademonstravo neįtikėtiną drąsą.

Nusikaltėlis nusitaikė į lošimų saloną, esantį Savanorių pr. Apie 21 val. vidun įbėgo kaukėtas vyriškis ir grasindamas daiktu, panašiu į pistoletą, iš 34-erių metų administratorės pareikalavo pinigų.

Buvusiame Kalniečių prekybos centro pastate įsikūręs lošimų automatų salonas nedidukas. Administratorės darbo vieta atskirta baru, už kurio įrengta nedidelė virtuvėlė, alkoholinių gėrimų vitrina. Ne didesnėje nei 20 kv.m. patalpoje prie sienų išrikiuoti lošimų automatai.

Plėšikas nutaikė momentą, kai ištuštėjo ir taip negausiai lankomas salonas, vildamasis, kad išsigandusi moteris atiduos viską, ką sukaupė per dieną. Tačiau užuot paklusniai pakėlusi rankas arba sukrapščiusi kasoje buvusius eurus, ji kirto plėšikui per ranką, kurioje jis laikė ginklą.

Nuo tokios reakcijos į grasinimą užpuolikas sutriko. Daugiau grasinti jis nebemėgino, o spruko pro duris.

Salone drąsiąją kolegę pakeitusi kita mergina tvirtino po tokio išpuolio nebijanti dirbti.

Tiesa, akistatoje su plėšiku dalyvavusi administratorė tikrąsias emocijas pajuto ne iš karto. „Sakė, kad tuo momentu nebijojo. Išgąstį pajuto praėjus kažkuriam laikui“, –pasakojo plėšiką išgąsdinusios administratorės kolegė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to na na

to na na portretas
tu aik gal padirbeti viesu darbu, ne trolines su savo nesamonem

NA NA

NA  NA portretas
gyveni ir mokaisi ,o kas belieka daryti ,kai pagalbos Lietuvoje sunku prisišaukti ______tik ar verta , dėl svetimų pinigų aukoti savo gyvybę ,šeimininkas vargu ar būtu prisiėmęs , liūdnas pasekmes dėl jūsų ,,,,sėkmės ,nepraleisti šanso ir išlošti ,,,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių