Skelbiamas nuotraukų konkursas „Kaunas dalinasi vaizdais“

  • Teksto dydis:

Šio konkurso tikslas – ne tik išrinkti gražiausius miesto vaizdus bei apdovanoti nuotraukų autorius, bet ir atrinkti kadrus, kurie bus naudojami reprezentaciniuose Kauno miesto leidiniuose.

Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras, Kauno miesto savivaldybė, dienraštis „Kauno diena" ir portalas kaunodiena.lt skelbia fotografijų konkurso „Kaunas dalinasi vaizdais" atidarymą.

Konkurso idėja – pakviesti kauniečius ir miesto svečius dalintis gražiausiais Kauno miesto vaizdais. Tikslas – ne tik išrinkti gražiausius vaizdus bei apdovanoti nuotraukų autorius, bet ir atrinkti kadrus, kurie bus naudojami reprezentaciniuose Kauno miesto leidiniuose.

Konkurse, kuris vyks iki rugpjūčio 15 d., gali dalyvauti visi norintys. Nuotraukos skelbiamos konkurso partnerių tinklapiuose www.kaunodiena.lt, www.kaunastic.lt ir www.kaunas.lt. Fotokonkurse laukiame ne tik populiariausių miesto architektūrinių objektų nuotraukų, tačiau ir nuotraukų iš įvairių mieste vykusių ir vykstančių renginių ar kitokių, netradicinių nuotraukų.

„Nepamirškite, kad kiekviena nuotrauka unikali ir kiekviena gali tapti pačia gražiausia. Net penkiolikos gražiausių nuotraukų autorių laukia prizai. Penkiolika nuotraukų autorių bus apdovanota neatsitiktinai, šiais metais Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras mini 15 metų veiklos sukaktį", – teigė konkurso organizatoriai.

Pateikti nuotraukas konkursui galima čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių