Pasiūlymas tekėti – tarp akvariumo ryklių

Kaunietis elektros sistemų specialistas Andrius Padegimas, užsigeidęs nustebinti savo būsimą sužadėtinę Ievą, surengė netikėtas piršlybas prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.

„Paklausiau draugių, kaip joms piršosi jų vyrai ir tos istorijos buvo niekuo neišsiskiriančios, nusprendžiau surengti siurprizą, kurį atsimintų ir dar vaikams papasakotų būsima žmona“, – teigė 23-ejų metų A. Padegimas.

Jis susisiekė su „Megos“ akvariumą prižiūrinčiais narais, kad šie padėtų jam suorganizuoti ypatingas sužadėtuves, kokių čia dar nebuvo. Padedant prekybos centro darbuotojams, broliui ir jo draugei, vaikinas sukūrė slaptą piršlybų scenarijų.

Andrius susitarė su metais jaunesne mylimąja ketvirtųjų draugystės metinių dieną eiti kartu į prekybos centre įsikūrusį kino teatrą paminėti jųdviejų šventės. Vos įėjus į prekybos centrą, Ievos laukė būrys žmonių, rankose laikančių balionus. Po kelių akimirkų pasigirdo gitaros akordai ir žinomos JAV dainininkės Colbie Caillat daina „Bubbly“. Tai buvo ženklas Andriui pasirodyti.

„Ieva ėjo pro žmones, kai išvydo mane, stovintį prie akvariumo, o priplaukęs naras jau laikė iškėlęs plakatą su užrašu „Ievukai, ar tekėsi už manęs?“. Man drebėjo ir kojos, ir rankos, vos sugebėjau priklaupti. Gerai, kad nebuvau pasiruošęs jokio išankstinio teksto, nes tikrai būčiau pamiršęs, net nelabai pamenu, ką pasakiau, bet atsakymas buvo „Taip“, – prisiminė jaunuolis.

Atšokti savo vestuves Vytauto Didžiojo universitete susipažinę sužadėtiniai planuoja per artimiausius metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
O paskui uz metu dubasins... netikiu as tokiom pirslybom, geriau maziau pompastikos, nieko is to nebus...

kiesa

kiesa portretas
beprotis

lina

lina portretas
Kaip miela
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių