Mirė ilgametis „Kauno vandenų“ vadovas V. Burokas

  • Teksto dydis:

„Kauno dienos“ redakciją pasiekė žinia, jog mirė bendrovės „Kauno vandenys“ generalinis direktorius Vilius Burokas. Apie ilgamečio vadovo netektį patvirtino „Kauno vandenų“ atstovai.

Sekmadienį mirė ilgametis „Kauno vandenų“ vadovas V.Burokas. Jam buvo 63 metai.

V.Burokas vandentvarkos srityje veiklą pradėjo dar 1982 metais. 1999-2012 metais užėmė „Kauno vandenų“ generalinio direktoriaus pareigas, po to tris metus dirbo generalinio direktoriaus pavaduotoju, vėliau dar du metus buvo paskirtas bendrovės technikos direktoriumi, o nuo 2017 metų vėl vadovavo įmonei.

V.Burokas ne kartą už darbus buvo įvertintas apdovanojimais. Jam įteikta Lietuvos pramonininkų konfederacijos nominacija „Profesijos riteris“, Kauno miesto burmistro Jono Vileišio žalvarinis medalis, Lietuvos vandentvarkos ūkio darbuotojo garbės ženklas už asmeninius nuopelnus ir indėlį vystant šalies vandentvarkos ūkį, Kauno miesto savivaldos 600 metų jubiliejaus atminimo medalis.

Atsisveikinimas su velioniu vyks gegužės 15 d. nuo 15 val. šarvojimo salėje „Tylos namai“, esančioje Vaidoto g. 54 (buvusi Perlojos g.).

Urna išnešama gegužės 16 d. 15 val. Velionis bus palaidotas Petrašiūnų kapinėse.

Šv. Mišios bus aukojamos gegužės 16 d. 8 val. Gerojo ganytojo bažnyčioje (V. Krėvės pr. 95).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angelė

Angelė portretas
Nuoširdi užuojauta. Buvo puikus vadovas ir žmogus. Nuoširdžiai gedi visi bendradarbiai ir net darbuotojų artimieji - daug gerų atsiliepimų girdėję apie šį dorą Žmogų ir puikų viršininką. Tęsiilsi ramybėje.

Pomidoras

Pomidoras portretas
Puikus vadovas, kuris nežinojo kaip nelegalus vamzdis buvo pajungtas Vandenų teritorijoje ir masiškai teršė Nemuną. Tikrai geras žmogus. Kauno vandenys yra apsileidusi ir pilna senių įmonė.

Gail Thomas

Gail Thomas portretas
„Google“ už kiekvieną mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių... Paaskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradėti uždirbti internete, kaip ir aš... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių