Kauno vakcinavimo centre vėl galima pasiskiepyti „Janssen“ vakcina

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė informuoja – Ledo rūmų vakcinavimo centre gautas „Janssen“ vakcinos dozių papildymas.

Šio arba kitų gamintojų („Vaxzevria“, „Comirnaty“ ar „Moderna“) vakcinomis pasiskiepyti norintys gyventojai laukiami darbo dienomis.

Nuo 8 iki 15 val. priimami asmenys su išankstine registracija, o nuo 15 iki 19.30 val. – tiek su registracija, tiek be jos.

„Kviečiame atvykti ne anksčiau nei 10 min. iki jums paskirto laiko. Centre gali pasiskiepyti visi – tie, kurie dar neturi pirmųjų vakcinų, ir tos gyventojų kategorijos, kuriems priklauso revakcinacija trečiuoju skiepu: dirbantiems sveikatos, globos ir socialinių įstaigų darbuotojams bei 65 metų ir vyresniems asmenims“, – vardijama pranešime.

Apie gautą vakcinų papildymą rašoma ir Kauno miesto poliklinikos feisbuko paskyroje.

„Norinčius pasiskiepyti „Janssen“ vakcina, kviečiame registruotis skiepui čia arba tel. 1808 ir atvykti į Kauno Vakcinavimo centrą (Kovo 11-osios g. 26, Kaunas). Be registracijos vakcinacijos centre (Kovo 11-osios g. 26, Kaunas) galite pasiskiepyti darbo dienomis 15-19.30 val. Skiepijantis šia vakcina užtenka vienos dozes! Atvykstant būtina turėti asmens tapatybės dokumentą. Primename, kad nuo rugsėjo 27 d. „vakcibusai“ po miestą jau nevažinės“, – rašoma socialiniame tinkle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vakcina

Vakcina portretas
Johnson & Johnson vakcina sustabdė JAV, Danija, Norvėgija, Nyderlandai. Po šios ekstra vakcinos padidėja rizika išsiplėsti GUILLAIN - BARRE sindromui.

Pilietė

Pilietė portretas
Kodėl neinformuoja gyventojų kur persikels vakcinacijos centras uždarius jį lapkričio 30d. ledo rūmuose. Ko paklausi, niekas nežino.Ar Kauno valdžia per vieną naktį nuspręs ,kaip mėgsta mūsų valdžia daryti, ar jau yra nuspręsta.Nejaugi tuo vakcinacija ir užsibaigs.Tikrai iki to laiko žmonės nespės pasiskiepyti, dabar jau vos kruta, tai kas bus vėliau, kur reiks skiepytis.Matyt vėl svaigsta , kad 90% procentų spės iki tol pasiskiepyti. Visiška valdžios neatsakomybė ,visiška.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių