Į Kauno turtuolių karą įsivėlė ir meras

  • Teksto dydis:

Kaune nerimsta turtuolių aistros. Milijonierius Ugnius Kiguolis supyko ant milijonieriaus Visvaldo Matijošaičio sūnaus Dainiaus, kuris jį ir jo draugę Moniką Šalčiūtę netiesiogiai išvadino kugeliu ir šaltiena.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad U. Kiguolis reikalauja, jog Kauno miesto tarybos narys D. Matijošaitis jo atsiprašytų. Tačiau U. Kiguolis dėl įžeidimo kreipėsi ne į teismą, bet į patį Kauno merą Visvaldą Matijošaitį, kad šis savo sūnų pamokytų. Kauno meras nustebęs.

„Na, žinot, mačiau tą raštą, mačiau, kuo motyvuoja, kad pavardė Šalčiūtė, tai čia su šaltiena lyg ir lyginama, Kiguolis su kugeliu. Man keista, kodėl būtent šitie du asmenys prisiėmė sau tokią pravardę. Išvis gal tada visas sąrašas Šalčiūčių ir Kiguolių, kiek yra Lietuvoje, galėtų nešti man skundą. Visi, tai visus nagrinėtume“, – LNK laidai KK2 kalbėjo Kauno miesto meras.

Jaunojo Matijošaičio ir U. Kiguolio konfliktas prasidėjo socialiniame tinkle „Facebook“. Pirmas pasisakė D. Matijošaitis: „Prisipažinsiu, kad kai sulaukiau skambučio su prašymu „paskolinti savo lenktyninį automobilį vienos porelės fotosesijai“, pirma mintis buvo Šaltiena ir Kugelis“.

Žurnalistams Kauno mero paklausus, ar šis kalbėjosi su sūnumi apie pastarojo žinutę socialiniame tinkle, V. Matijošaitis sakė, kad jo sūnus – suaugęs žmogus.

„Ne, neklausiau tikrai. Jis suaugęs žmogus ir yra savarankiškas. Ir aš nemanau, kad juos (M. Šalčiūtę ir U. Kiguolį) turėjo omenyje“, – žurnalistams sakė V. Matijošaitis.

O pamatęs Dainiaus įrašą socialiniame tinkle, U. Kiguolis atšovė jaunajam politikui: „Viešas klausimas: ar gali Kauno mero sūnus, Kauno miesto tarybos narys viešai pravardžiuoti rinkėjus? Ar čia sąmoningas žingsnis politinio lavono link?”



NAUJAUSI KOMENTARAI

haaa

haaa portretas
nieko jis nepadarė, tik važiuoja ant Andriaus nutiestų bėgių, tik greit tėkšis ...

Raminta.

Raminta. portretas
Puiku,kai sukčiai pliekiasi.Tiek tie visokie matjošaičiai.tiek Šalčiūtė ar Kiguolis-nieko verti žmogeliai.O kaip turtus susikrovė-juk neaišku.Sąžiningai dirbdamas milijonierium netapsi.

TO; jOMAJO

TO; jOMAJO portretas
TAINKAD p.vISVALDAS PER KELIS MEN kAUNUI PADARE DAUGIAU gero NEGU kUCINSKAS PER DVI KADENCIJAS.Linkiu merui geros sveikatos ir toliau energingai vadovauti Kauno tarybai, bendradarbiauti su Antikorupcija uzsiemusiu K.Puku .
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių