Kauno politikai: gėjų propagandą gali sustabdyti referendumas

Grupė Kauno politikų įsitikinę, kad homoseksualai pažeidžia kitų gyventojų teises agresyviai reklamuodami vienodų lyčių santykius, todėl jie siekia inicijuoti referendumą.

Grupė Kauno politikų įsitikinę, kad homoseksualai pažeidžia kitų gyventojų teises agresyviai reklamuodami vienodų lyčių santykius, todėl jie siekia inicijuoti referendumą.

Šio sumanymo iniciatorius – Kauno miesto tarybos narys, frakcijos „Dirbam Kaunui“ lyderis Gintautas Labanauskas. Kartu su kitais politikais, visuomenės veikėjais jis vakar Vyriausioje rinkimų komisijoje užregistravo prašymą leisti surengti referendumą, kurį patvirtinus visa su homoseksualumu susijusi informacija žiniasklaidoje būtų skelbiama tik po 22 val.

„Šiandien vyksta gerai sugalvota, agresyvi marketingo kampanija už seksualinių mažumų propagavimą“, – penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo G. Labanauskas.  

Politikas įsitikinęs, kad seksualinėms mažumoms nedraudžiama mylėtis, bučiuotis, niekas jų neskriaudžia.

„Mes norime apsaugoti tradicinės šeimos sampratą, kuri paskutiniu metu yra nustumta į visuomenės gyvenimo užribį. Būtina apsaugoti vaikus, jaunus žmonės, kurie dar tik ieško savo kelio“, – teigė politikas.

Ar referendumas yra reikalingas, atsakyti galės tik visuomenė. „Galbūt didesnė dalis visuomenės pagalvos, kad viskas gerai, nieko nereikia keisti, tada vadovausimės demokratiniais principais“, – aiškino G. Labanauskas.

Politiko įsitikinimu, homoseksualai rengia eitynes norėdami atkreipti į save dėmesį, todėl heteroseksualams taip pat reikia rengti eitynes.

Atsakymą dėl referendumo iniciatyvinė grupė gaus per kelias savaites. Jei jis bus teigiamas, norintieji rengti referendumą turės surinkti 300 tūkst. pritariančiųjų parašų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pamastymui

Pamastymui portretas
"visa su homoseksualumu susijusi informacija žiniasklaidoje būtų skelbiama tik po 22 val." O dabar pagalvokit, kiek siuolaikineje civilizacijoje yra informacijos turinys(!) yra susijes su homoseksualumu ir kuriu autoriai(!) yra homoseksualus asmenys. Kas bus su ziniomis? Kaip pasikeis ju formatas? Kas bus su filmais? Kas bus su jau isleistai filmais? Kaip bus su dialogais juose? Kas bus su serialais? Kas bus su jau isleistai serialais? Kaip bus su dialogais juose? Kas bus su knygomis? Kas bus su turiniu internete(pvz.: anekdotais, klipais)? Ar internetiniai komentarai irgi bus kontroliuojami, kad juose nebutu skleidziama N-18 informacija?(Pavyzdziui, po straipsniai apie LGBT eitynes buvo labai daug N-18 turinio) Matyt Kauno politikai neziuri televizoriaus, tad visiskai nesigaudo kiek turinio susijusio su homoseksualumu yra rodoma per TV.

Balsuoti

Balsuoti  portretas
reik ne po tekstu, bet dešinėje pusėje, laukelyje. Viskas veikia.

AK-47

AK-47 portretas
O semionka pats rusas ir ant rusu stumia...............Nu pydaras.................................Vienas zodis viska pasako................
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių