Kaune prasideda seniūnaičių rinkimai

Kaune prasideda seniūnaičių rinkimai. Skelbiama, kad trečią kartą vyksiantys rinkimai bus išskirtiniai – kauniečiai savo balsą galės atiduoti ne tik seniūnijose, bet ir internetu.

Atstovauti bendruomenėms panoro 90 kauniečių. Daugiausiai kandidatų – Aleksoto, Eigulių ir Petrašiūnų seniūnijose. Už seniūnaičius bus galima balsuoti ne tik seniūnijose, bet ir internetu.

Vicemeras Simonas Kairys sako, kad žemiausios grandies rinkimai – proga išbandyti elektroninį balsavimą, dėl kurio Lietuvoje niekaip neapsisprendžiama.  Rinkimai baigsis penktadienį.

Vėliau bus nagrinėjami rinkėjų ir kandidatų skundai. Iš viso bus išrinkta 60 seniūnaičių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vis dar nesuprantantis

vis dar nesuprantantis portretas
Tikrai nereikalingi jokie seniūnaičiai - nesąmonė kažkokia. Išpūstas burbulas - nei jie ką dirba, nei jie gaudosi žmonių reikaluose. PVZ>. sudegęs namas Liepojos 13 stovi jau trys metai prieš pat seniūniją Šančių, o kas iš to? Betvarkė visur ir niekas nesikeičia niekur. laisvų sklypų Ž. Šančiuose pilna (O ar atgauna savininkai??) ir t.t.t Kur akmenį mesi, ten problemą rasi. Iš viso toji valdininkų gausa, jos išplėsta struktūra nieko gero neduoda, išskyrus patiems seniūnams, seniūnaičiams ir kitiems politikieriams - geriau jie su šluotomis pamojuotų su tokiomis savo žiniomis ir išprusimu, būtų bent mieste švariau

salamal@yahoo.com

salamal@yahoo.com portretas
Ar žinote, kaip atsirado demokratija? Kartą Dievas pasikvietė Adomą. Pastatė priešais jį Ievą ir tarė: - Na, o dabar rinkis žmoną!

Kaunietis

Kaunietis portretas
na ir kam tie seniūnaičiai REIKALINGI..??? neturintys niekam galių ,noro ,nematantys -nieko nežinantys..??/ jeigu net seniūnė miglotai dirba..,ko prašysi to negausi ir t.t. juosteles perkirpinėti ar kokį renginį prasukti ,kai gyventojai prašo pagalbos..,linksmybės po atliktų darbų ..jeigu dar liks lėšų...:):):) Nujoaa partijų kuriozai....neaiškus..
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių