Benzino kaina degalinėje: miražas ar tikrovė?

Antradienį iš ryto Kaune, K. Baršausko gatvėje esančioje „Circle-K“ degalinėje vairuotojai pamatė šokiruojančius skaičius: litras A95 benzino – 2,779 euro.

Arba eilinė klaida, arba degalinės jau rengiasi artėjančioms Joninėms – maždaug taip galima apibendrinti stebinančią degalų kainą feisbuke komentavusiųjų samprotavimus.

„Nėra tokios kainos. Tikrai nieko nežinau. Kreipkitės į mūsų spaudos atstovą – čia tikrai tokių kainų nėra“, – „Kauno dienai“ sakė telefonu atsiliepusi K. Baršausko gatvėje esančios „Circle K“ degalinės darbuotoja.

Pasiteiravus, ar nebuvo padaryta paprasta klaida (vietoje skaičiaus „1“ švieslentėje uždegtas „7“), darbuotoja pabrėžė nieko nekomentuosianti ir nurodė skambinti „Circle K“ atstovei žiniasklaidai.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Situaciją portalui kauno.diena.lt pakomentavo „Circle K Lietuva“ Degalų kategorijos vadovas Rokas Laurinavičius

„Birželio 21 d. Kaune, K. Baršausko gatvėje esančioje „Circle K“ degalinėje, kainų švieslentėje, įvyko techninė klaida, dėl kurios buvo nurodyta neteisinga kaina. Degalinės operacinėje sistemoje A95 benzino kaina buvo – 2,099 EUR, o švieslentėje ji buvo atvaizduota kaip 2,779 EUR.

Tai įvyko dėl techninio kainų stulpo LED šviesos elementų gedimo. Gavus informaciją apie gedimą, jį sutvarkėme, dabar švieslentėje nurodyta kaina atitinka degalinės operacinėje sistemoje nustatytą kainą – 2,099 EUR. Atsiprašome savo lankytojų dėl laikinų nepatogumų“, – teigė degalinės atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giliukas

Giliukas portretas
Kol žmonės tylės , tol degalų kainos kils .Dabar ten techninė klaida buvo , tačiau tai gali virsti realybe ir tai bus žmonių tylėjimo pasėkmė

Gyvenimas puikus

Gyvenimas puikus portretas
Degalų kainos kyla, o automobilių gatvėse nemažėja, nebeliko piko valandų, dabar transporto pikas nuo ankstyvo ryto iki vakaro. Kyla klausimas kada miestelėnai dirba, juk dauguma dirba nuotoliniu būdu iš namų. Mieste nuo automobilių išmetamųjų dujų nėra kuom kvėpuoti, vadinasi reikia kelti degalų kainas tol, kol gatvėse sumažės automobilių. Jeigu žmonės turi pinigų degalams, vadinasi gyvena gerai, nebadauja, pinigų užtenka degalams iki kurortinių miestų, gyvenimo apartamentuose, SPA procedūroms, kuro kaina piniginių negąsdina.

vilius

vilius portretas
šiandien A95 Jozitos degalinej Jonavos gatveje1,96 euro
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių