Botanikos sode – publikos numylėtiniai „The Roop“

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 18 d. savo koncertą Kaune surengs viena populiariausių metų grupė „The Roop“. Laimėję visos Europos meilę, „The Roop“ grįžta šokti su lietuviais ir festivalio „Vasara Kaune 2021“ klausytojams dovanoja nepamirštamą koncertą VDU Botanikos sode.  Plačiai pasklidę rankų triukai, pirštų karūna ir gaivališka energija visus klausytojus pakels nuo kėdžių šokti. Koncerto metu grupė atliks dar negirdėtus kūrinius iš bręstančio naujojo albumo. „The Roop“ pažada, kad vakaras bus nepakartojamas: „Let's discoteque!“

„Geltonieji pradeda ir laimi!“ – ko gero, taip būtų galima apibūdinti visos Lietuvos numylėtinių – grupės „The Roop“ pasirodymą Roterdamo „Eurovizijoje“, kurios link jie žengė du metus. „The Roop“ buvo ištroškę nuotykio ir jam subrendo, vieną po kito išleidę superhitus „On Fire“ ir „Discoteque“, pasirašę sutartį su „Warner Music“, papasakoję savo istoriją dokumentiniame filme, išsigryninę stilių ir žanrą, išbandę savo draugystę ir patvirtinę pasitikėjimą vienas kitu, o kartu – užsiauginę tikėjimą savimi. „The Roop“ nuotykis sukėlė milžinišką geltonąją bangą ir grupė tebeskrieja ant jos keteros.

 

 

Netrukus savo šimtmetį minėsiantis VDU Botanikos sodas – tai tikra gamtos ir ramybės oazė, puikiai tinkanti naujam vasaros festivaliui. Visi į koncertus susirinkę žiūrovai turės galimybę ne tik mėgautis gera muzika, bet ir pamatyti istorinius Aukštosios Fredos dvaro rūmus, pasigrožėti VDU Botanikos sodo augalų kolekcijomis bei pasivaikščioti įspūdingomis alėjomis, kuriose slepiasi romantiškai tyvuliuojantys senieji tvenkiniai.

Festivalio „Vasara Kaune 2021“ koncertai:

Rugpjūčio 17 d. – Inga Jankauskaitė

Rugpjūčio 18 d. – „The Roop“

Rugpjūčio 22 d. – JAZZU

Bilietus platina  www.bilietai.lt

Festivalį organizuoja „Medusa Concert“ www.medusaconcert.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Nežinau ar yra tokiu, kas norėtų tų gaidžių klausytis.

Nemanot

Nemanot portretas
Kad jau gerokai nusivalkiojo tas jusu ---- za diskuotec , za discuotec. Gal gana kuriam laikui.

de

de portretas
kokia publika - tokie ir atlikėjai. Galima ir atvirkščiai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių