Paskutinį vasaros penktadienį – nuotaikingas naktinis bėgimas

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 28 dieną Kauno Nemuno saloje startuos pirmasis naktinis bėgimas miesto istorijoje. Spalvota, šviečianti minia paskutinį vasaros penktadienį palydės bėgdama 8 kilometrus Kauno gatvėmis šviečiant mėnesienai ir žibant žvaigždėms.

„Jau keletą metų turėjome idėją visus pakviesti išbandyti pasaulyje itin populiarų naktinį bėgimą. Kad būtų linksmiau, pasirūpinsime, kad prie starto linijos ir bėgimo trasoje netrūktų spalvų ir šviesų, skambėtų muzika. Norime sukurti tikrą diskoteką lauke, su profesionaliu šokių muzikos vakarų vedėju, apšvietimu ir kitomis linksmybėmis", – pasakojo renginį organizuojančio „Kauno maratono klubo" vadovas Algirdas Pukis.

Dalyviai iš Nemuno salos upės pakrante bėgs iki Kauno pilies ir grįš atgal, kur jų lauks gyva muzika. Organizatoriai tikina, kad 8 kilometrų trasa taip pat pasirinktina neatsitiktinai.

„8 kilometrai – labai retai varžybose sutinkamas atstumas. Įveikti 8 kilometrus neskubėdami tikrai galės dar tik pradedantys bėgioti, o ir patyrusiems bėgikams šis atstumas neturėtų pasirodyti per trumpas ir nuobodus. Prieš bėgimą visi kartu atliksime mankštą su „Impuls" sporto klubo treneriais, o tada pasileisime į švieselėmis nužymėtą trasą", – pasakojo A. Pukis, pridurdamas, kad ir patys dalyviai kviečiami pasipuošti šviečiančia ar mirksinčia atributika.


Šiame straipsnyje: bėgimasnaktinis bėgimaskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių