Ringauduose – jaukus ir šiltas padėkos vakaras

  • Teksto dydis:

Lapkričio 19 d. Ringaudų pradinės mokyklos sporto salėje skambėjo padėkos žodžiai bendruomenės nariams, savanoriams, vietos verslininkams, menininkams, kurie šiemet prisidėjo prie seniūnijos gerovės kūrimo.

Į šventinį renginį atvykęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, kuris taip pat yra Ringaudų seniūnijos gyventojas, pasidžiaugė, kad praėję metai seniūnijai buvo labai dosnūs. „Artėjant metų pabaigai vėl susirenkame padėkoti už nuveiktus gražius darbus, pabendrauti. Ringaudų seniūnija kasmet auga, bet kartu ji ir gražėja. Šią seniūniją garsina jos darbštūs ir aktyvūs žmonės, nuostabūs meno kolektyvai, verslininkai. Tikrai galiu pažadėti, kad svarbūs darbai Ringauduose nesibaigs: laukia mokyklos priestato statybos, plėsis ir atsinaujins seniūnija, bus vykdomi kiti projektai. Bendraukime šiandien ir dalykimės gerumu“, – kalbėjo meras.

Už bendrystę, susikalbėjimą, nuoširdumą meras įteikė padėką Ringaudų pradinės mokyklos direktorei Astai Gudaitienei, Noreikiškių gyventojui, šio kaimo bendruomenės pirmininkui Arnoldui Gečui – už aktyvumą, iniciatyvumą ir nuoširdų bendradarbiavimą ir pagalbą, o Komunalinių paslaugų centro direktoriui Audriui Markevičiui – už įvairiapusę pagalbą, patarimus ir efektyvų bendradarbiavimą.

Jūs visi buvote šalia, kai reikėjo pagalbos, garsinote šį kraštą savo darbais.

„Nominavome ne du ar tris seniūnijos žmones, o daugiau. Jūs visi buvote šalia, kai reikėjo pagalbos, garsinote šį kraštą savo darbais. Noriu padėkoti už jūsų patarimus, rūpinimąsi, pasiaukojimą, dėmesį ir paramą. Už bendrystę dėkoju merui, savivaldybės vadovams, klebonui“, – šventės metu kalbėjo Ringaudų seniūnė Rūta Slivinskienė. Ji ragino visus dažniau ištarti žodį „ačiū“, nes jis daro stebuklus.

Išskirtinės dovanos iš seniūnės sulaukė ir meras – jam įteikta Ringaudų seniūnijos vėliava.

Šventinį vakarą gražiausias dainas ringaudiškiams skyrė vaikų kolektyvai „Drevinukas“ ir „Drevi“, Ringaudų pradinės mokyklos dramos būrelio vaikai, Deimantė Balčiūtė, Aistė Venskutonienė, kolektyvai „Ringauda“ ir „Rasa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių