Filmai ir dirbtuvės mažiesiems žiūrovams

  • Teksto dydis:

Kauno kino centras "Romuva" patiems mažiausiems žiūrovams pristato du puikius filmus – lietuviškai įgarsintą dokumentinį filmą "Metų laikai" ir lėlių animacijos filmukų programą "Mažos drąsios širdys". Dokumentinį filmą ir lėlių animaciją  jungia gamtos tematika.

Kai vis daugiau vaikų laiką leidžia žaisdami kompiuterinius žaidimus, mes mažuosius žiūrovus norime sudominti gamta, kad išėję iš kino salės jie norėtų ją pažinti, pajausti, patirti. "Metų laikai – tai visai šeimai skirtas dokumentinis pasakojimas apie ilgą ir audringą Europos gamtos ir gyvūnijos istoriją bei neatsiejamą žmonijos ir gyvūnų karalystės sąryšį.

Filmukų "Mažos drąsios širdys" herojai – miško gyventojai, besirūpinantys miško švara ir išradingai kovojantys su čia šiukšlinančiu žmogumi, žavi triušių šeimyna bei kiti šmaikštūs ir žavūs herojai.

Balandžio mėnesį "Romuva" ne tik kvies pažiūrėti filmų – jų bus galima susikurti ir patiems: balandžio 18–29 d. Kino centre vyks animacijos dienos mažiesiems. Jų metu kartu su profesionale animatore Birute Sodeikaite mažieji kurs animacinius filmukus tema "Pavasaris miške". Kelių valandų animacijos dirbtuvėlėse vaikai kurs savo istorijas ir savo herojus, o juos galės išvysti didžiajame Kino teatro ekrane visą gegužės mėnesį prieš šeimos kino seansus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių