Voveraitės žiemai


Atsargos žiemai


Vasaros receptas

"Taip voveraites žiemai ruošdavo mano anyta. Ji nepamena tikslių proporcijų, tačiau tikra šeimininkė daug ką gali pagaminti ir "iš akies", – sakė voveraičių žiemai receptą atsiuntusi Janina.

Morkų,

pomidorų padažo,

svogūnų,

voveraičių,

druskos, pipirų, cukraus.

Burokų trintuve susmulkinti morkų, patroškinti jas keptuvėje. Betroškinant supilti pomidorų padažą. Pakepti pjaustytų svogūnų. Tuo tarpu išvirti voveraites (virti apie 20 min). Svogūnus ir grybus sukrėsti į morkas, įberti druskos, pipirų, cukraus ir dar patroškinti 20-30 min. Tada gaminį sukrėsti į švarius stiklainius ir sandariai uždaryti. Patiekalą galima valgyti ir šaltą, galima pasišildyti prie virtų bulvių, ryžių ar makaronų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Taigi, gal ir gerai, net, matyt, ir visai gardu, tik... prie ko čia "Kauno diena" - Kaune voveraitės neauga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių