Be alkoholio
Vasaros receptas
100 ml ananaso sulčių,
50 ml pieno,
30 ml braškių sirupo,
20 ml vanilės sirupo,
20 ml citrinos sulčių.
Į kokteilio taures pridėti ledo gabaliukų – taip indai gerai atvės. Į kokteilių plaktuvą suberti ledo gabaliukų, supilti visas sudedamąsias dalis ir kelias sekundes gerai paplakti. Iš atšalusių taurių išimti ledo gabaliukus, ant plaktuvo uždėti sietelį, kad neišbyrėtų ledukai, ir kokteilį supilstyti į taures. Patiekti papuoštą vaisiais.
200 ml pieno,
1 apelsinas,
1/2 šaukštelio citrinos sulčių,
1 rutuliukas apelsinų ar citrinų šerbeto.
Visas sudedamąsias dalis paeiliui supilti į plaktuvą (apelsiną sudėti nuluptą ir supjaustytą mažais gabalėliais). Patiekti papuoštą apelsino žievele.
20 ml grietinėlės,
40 ml kokoso pieno,
160 ml ananasų sulčių,
1/4 riekelės ananaso,
1 kokteilinė vyšnia.
Grietinėlę, kokoso pieną ir ananasų sultis paeiliui supilti į plaktuvą, gerai išplakti, supilti į taurę ir patiekti papuoštą ananasų griežinėliu bei vyšnia.
Naujausi komentarai