Mirė vienas iš storiausių britų

  • Teksto dydis:

Metų pradžioje Anglijoje užgeso vyro, kuris anksčiau buvo laikomas storiausiu šalies žmogumi, gyvybė. Jam buvo 52-eji.

Birminghamo gyventojas Barry Austinas mirė sausio 1-ąją ligoninėje, į kurią buvo atvežtas po to, kai sunegalavo namuose.

Infarktas nurodomas kaip oficiali vyro mirties priežastis.

Remiantis skirtingais pranešimais, maksimalus vyro kūno svoris buvo 420 kilogramų, tuo metu jis buvo laikomas sunkiausiu Britanijos gyventoju. Tuo metu per dieną brito suvartojamo maisto energetinė vertė siekė net 29 000 kalorijų – dešimteriopai daugiau nei vidutinis vyras.

Spaudai ir televizijai atviravęs ir „Grizlio“ pravarde žinomas Barry Austinas neslėpė, kad per dieną išgerdavo iki 12 litrų gazuoto gėrimo, o nuėjęs į barą galėjo išgerti 40 bokalų alaus ir butelį šio to stipresnio.

Vyras anksčiau dalyvavo realybės šou „Storiausio Britanijos vyro viduje“ („Inside Britain's Fattest Man“) ir parodė, kaip leidžia kasdienybę.

Po specialios operacijos, kurios metu skrandyje pritvirtinamas ir dalį jo tūrio užima specialus balionas, vyrui pavyko atsikratyti apie 250 kilogramų.

Nepaisant to Barry kentėjo nuo įvairių sveikatos sutrikimų, sunkiai vaikščiojo.

Paskutinėmis gyvenimo akimirkomis ligoninėje dėl su koronavirusu susijusių apribojimų jo negalėjo aplankyti šeimos nariai.

Sunkiausiu šalies žmogumi šiuo metu laikomas 30-metis Jasonas Holtonas iš Camberley miesto. Praėjusių metų spalį paaiškėjo, kad apie 320 kilogramų sveriantis vyras buvo 5 metus įstrigęs savo bute, esančiame 3 namo aukšte.

Jis iš ten buvo iškeltas su ugniagesių naudojama įranga.

Britas pripažino, kad yra priklausomas nuo programėlės, kuria galima į namus užsakyti maistą išsinešimui.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/gyvenimo-istorijos/mire-vienas-is-storiausiu-britu



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių