Katinas nelipa iš medžio jau šešerius metus

  • Teksto dydis:

Lenkijoje katinas nelipa iš medžio jau šešerius metus. Vietinių šeriamas ir mylimas gyvūnas atsisako leistis žemyn. Ugniagesiai ne kartą bandė katiną nukrapštyti, tačiau jis neketina pasiduoti.

Turbūt nieko nestebina katės, laipiojančios į medžius. Tačiau Šiaurės Lenkijoje, Barštinės mieste, gyvena išskirtinis keturkojis. Nuo tada, kai įsiropštė į ąžuolą, dar nebuvo jo palikęs. Bent jau taip tvirtina vietiniai.

„Katinas medyje visą laiką, net naktį. Jis gyvena drevėje“, – pasakojo vietos gyventojas.

Žmonės spėja, kad gyvūnas sau būstą pasirinko ne iš gero gyvenimo. 

„Kai dar buvo mažas kačiukas, čia buvo daug kačių. Greičiausiai šuo ar dar kas nors jį išgąsdino ir įvarė į medį. Nuo tada jis nebuvo išlipęs“, – teigė vietos gyventojas. 

Kol kas katinas atrodo nesiskundžiantis. Bent jau taip galima spręsti iš to, kad ugniagesių siūlymus nusileisti jis kol kas griežtai atmeta. 

„Gaisrininkai bandė jį nukelti kelis kartus. Medyje yra didžiulė drevė, kurioje jis gyvena. Žmonės turi širdį ir jį pašeria“, – kalbėjo vietos gyventojas.

Kol Barštinės katinu pramintą keturkojį vietiniai myli, maisto jam nestinga. Tad tikėtina, kad medyje jis dar kurį laiką pagyvens.


Šiame straipsnyje: LNK1katinasmedisLenkija

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Matomai ten nėra berniūkščių su ragatkėmis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių