Sudėtinės dalys:
Kiaušinis, 4 vnt.
	Grietinė, 1 stiklinė
	Cukrus, 1 stiklinė
	Kepimo milteliai, 1/2 a. šaukštelis
	Sviestas, 2 v. šaukštai
	Miltai, 1 stiklinė
	Rikotos sūris, 500 g
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros;
	Dubenyje gerai išmaišykite 2 kiaušinius su puse stiklinės cukraus. Sudėkite grietinę bei sviestą (ištirpintą, atvėsintą), miltus ir kepimo miltelius – viską gerai išmaišykite;
	Kitame dubenyje sumaišykite rikotos sūrį su puse stiklinės cukraus bei 2 kiaušiniais. Galima į šią sūrio masę įdėti 1 stiklinę razinų – kas mėgsta;
	Kepimo popieriumi išklotoje skardoje pirmiausia paskirtykite pyrago tešlą, tuomet paskirtykite varškės tešlą kaip vidurinį sluoksnį ir paskiausiai ant viršaus paskirstykite likusią dalį pyrago tešlos;
	Kepkite iki varškės pyragas įgaus aukso atspalvį. Prieš patiekiant leiskite atvėsti. Tiekiant į stalą, galite papuošti cukraus pudra ir mėtos lapeliais.
 
                     
   
                               
                               
                               
                               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
             
             
             
            
Naujausi komentarai