Nors kulinarė teigia, kad naują knygą „Gero maisto dienoraštis. Vasara“ rašyti, atrodo, turėtų būti lengviausia, jai didžiausias iššūkis buvo sudėti visas vasaros sodo ir laukų gėrybes į vieną leidinį.
„Norėjosi šiuose receptuose parodyti kuo daugiau vasaros ir atskleisti kuo daugiau sezoninių ingredientų“, – teigė kulinarė.
Vasarą daug judame, prakaituojame, todėl būtina papildyti vandens atsargas. Vandenį ar ledus galite pakeisti kinrožių arbata, kuri ypač mėgstama Egipte. Ši rūgštoko skonio arbata puikiai malšina troškulį. Kinrožių arbata truputį tonizuoja ir labiau tiktų pirmoje dienos pusėje. Tokį rausvą gėrimą ypač mėgsta vaikai, o suaugusiems jis gali atstoti nealkoholinį punšą.
Kad pasigamintumėte šaltos kinrožių arbatos, jums reikės:
2 litrų verdančio vandens
4 šaukštų kinrožių žiedų
2 šaukštų šviežio medaus
Kelių saujų šviežių uogų (pavyzdžiui, braškių)
Apelsino arba žaliosios citrinos
Naujausi komentarai