Baltas tinginys Pereiti į pagrindinį turinį

Baltas tinginys

2014-05-10 07:00

Išbandome balto tinginio receptą. Jam naudosime džiovintus vaisius - razinas ir abrikosus. Kuriuos pasirinksite Jūs?

Gaivus savaitgalio gardėsis - „Varškės tinginys“
Gaivus savaitgalio gardėsis - „Varškės tinginys“ / Shutterstock nuotr.

Išbandome balto tinginio receptą. Jam naudosime džiovintus vaisius - razinas ir abrikosus. Kuriuos pasirinksite Jūs?

Sudėtinės dalys:

Sviestas, 100 g
Sutirštintas pienas, 385 g
Razinos, 50 g
Sausainiai, 300 g
Abrikosai, 80 g

Gaminimas:

Rudojo kakavinio naminio tinginio pusbrolis – baltas tinginys.
Sulaužome sausainius, sumaišome su razinomis ir smulkintais džiovintais abrikosais;
Nedideliame prikaistuvyje išlydome sviestą ir sumaišome su sutirštintu sviestu;
Šią masę supilame ant sausainių, gerai išmaišome. Sudedame į maistine plėvele arba kepimo popieriumi išklotą indą, šaukštu paspaudome, kad masė pasislėgtų. Kiek atvėsus, dedame indą į šaldytuvą bent 3 val. sustingti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų