Išbandome balto tinginio receptą. Jam naudosime džiovintus vaisius - razinas ir abrikosus. Kuriuos pasirinksite Jūs?
Sudėtinės dalys:
Sviestas, 100 g
Sutirštintas pienas, 385 g
Razinos, 50 g
Sausainiai, 300 g
Abrikosai, 80 g
Gaminimas:
Rudojo kakavinio naminio tinginio pusbrolis – baltas tinginys.
Sulaužome sausainius, sumaišome su razinomis ir smulkintais džiovintais abrikosais;
Nedideliame prikaistuvyje išlydome sviestą ir sumaišome su sutirštintu sviestu;
Šią masę supilame ant sausainių, gerai išmaišome. Sudedame į maistine plėvele arba kepimo popieriumi išklotą indą, šaukštu paspaudome, kad masė pasislėgtų. Kiek atvėsus, dedame indą į šaldytuvą bent 3 val. sustingti.
Naujausi komentarai