Tavo kūno žemėlapis: tatuiruotės darymo ypatumai

  • Teksto dydis:

Kur skaudžiausia daryti tatuiruotę? Daugeliui, kurie kada nors darėsi tatuiruotę ar dar svarsto, šis klausimas yra labai aktualus. Remiantis „Vean tattoo“ patirtimi, galima teigti: jei žmogus nusprendė daryti tatuiruotę būtent toje vietoje, kurioje jis ją mato, įtikinti jį nedaryti dėl skausmingų pojūčių beveik neįmanoma. Todėl mes sukūrėme kūno žemėlapį, vadinamąjį skausmo žemėlapį, kad jums būtų lengviau pasiruošti jaudinančiam, bet be galo maloniam atsinaujinimui.

Nuo ko pradėsime? Pradėsime nuo to, kad skausmo riba yra individualus dalykas. Tikriausiai esate girdėję visiškai prieštaringų istorijų apie tai, kaip vienas pažįstamo pažįstamas miegojo visą seansą, jam darant tatuiruotę ant šonkaulių, o kitas, priešingai, skaičiavo sekundes iki pabaigos, svajodamas, kad ši pragaro mašina greičiau nutrauktų kankinimus. Po tokių visiškai priešingų pasakojimų nežinai ką galvoti. Bet tiek viena, tiek kita istorija yra tikra. Tatuiruotės darymas yra sakralus veiksmas, kuriam žmogus suteikia savo prasmę ir įgyvendina ją kartu su meistru, jausdamas kiekvieną savo būsimo piešinio gabaliuką. Negalima su šimtu procentų tikimybe teigti, kad būtent ši vieta yra skaudžiausia. Kiekvienas organizmas yra unikalus ir savaip jaučia skausmo signalus. Be to, yra daugybė veiksnių, kurie gali sustiprinti skausmą. Tačiau yra vietų, kur jausite skausmą ryškiau. Apie jas ir pasikalbėsime.

Mūsų skausmo sąrašą pradeda pažastis

Prieš šešerius metus socialiniuose tinkluose populiarėjo tagas #armpittattoo, vartotojai aktyviai dalijosi pažastyse esančių tatuiruočių nuotraukomis. Tokios tatuiruotės tikrai nėra skirtos kiekvienam, bet turi savo nišą. Tatuiruotė šioje vietoje laikoma viena iš skaudžiausių ir sunkiausiai gyjančių. Per šią subtilią vietą eina daug nervų galūnių, kurios padaro ją karaliumi ar, tiksliau, karaliene mūsų skausmo sąraše.

„Vean tattoo“ nuotr. 

Šonkauliai

Ant šonkaulių oda yra plona ir tiesiai ant kaulų, todėl tokia vieta laikoma gana skausminga. Nepaisant to, tatuiruotė ant šonkaulių dažnai yra asmeninė istorija. Ji retai matoma. Tai daro ją labai patrauklią tiems, kurie nori pasidaryti tatuiruotę, bet nenori jos rodyti visiems.

Kai tatuiruojami šonkauliai, jie šiek tiek juda įkvėpimo ir iškvėpimo metu, tai daro procesą skausmingesnį nei kitose vietose, nes oda nespėja prisitaikyti prie skausmo ir kiekvieną kartą tai jaučiasi lyg būtų pirmą kartą.

„Vean tattoo“ nuotr. 

Krūtinė, speneliai

Tai yra labai jautri sritis su daug nervų galūnių. Tatuiruotės ant spenelių ir krūtinės gali būti gana skausmingos.

Vidinė šlaunies dalis

Ši kūno dalis turi gana storą riebalų sluoksnį ir nepriglunda prie kaulo, bet vidinė šlaunies dalis yra labai jautri vieta, tai daro ją skausmingą tatuiruojant.

Galva

Dar vienas puikus mūsų sąrašo pavyzdys. Tatuiruotė ant galvos – tai apgalvotas „patyrusiojo“ sprendimas. Šioje vietoje žmonės paprastai daro ne pirmą savo tatuiruotę, dažniausiai kreipiasi tie, kuriuos sunku nustebinti tatuiravimo menu. Ir net jiems tai yra rimtas išbandymas. Be to, kad galvoje yra nedaug riebalų ir daug nervų, visą procedūrą lydi jausmas, lyg būtų daroma ne tatuiruotė, o galvos trepanacija. Tačiau atsiribojus nuo šio jausmo, efektas tikrai vertas dėmesio.

Kirkšnys

Jei svarstote apie tatuiruotę kirkšnies srityje, būkite pasiruošę kentėti. Tai yra tikras nervų galūnių ir limfmazgių mazgas.

„Vean tattoo“ nuotr. 

Be jautrių zonų, apie kurias „Vean tattoo“ papasakojo, jūsų piešinio dydis ir sudėtingumas taip pat turės įtakos skausmo laipsniui.

Ir atsiminkite, jaudulys prieš einant į tatuiruočių saloną yra visiškai normalu. Miegas, užkandis, gera atmosfera sesijos metu padės jums atsipalaiduoti ir sumažins skausmo jausmą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Tauiruotos beždžionės be smegenų.

Saulėnas

Saulėnas portretas
Net namuose darai periodiškai remontą, nes užknisa tie patys tapetai, ta pati spalva, o čia mudačiokai savo kūną išpeckelioja visąm gyvenimui. Dar juokingiau atrodo, kai tokie natiurmortai ateina imti paskolų ar kreipiasi pašalpų. Kai viena tokia bendradarbė pradėjo skųstis sunkiu gyvenimu, pinigų trukumu ir paprašė paskolinti pinigų, pasiūliau parduoti savo odą ir atgauti sukištus pinigus į ją.

>>>Neverta \\\\\.../////

>>>Neverta  \\\\\...///// portretas
>Tai ką brolau "TEISINGUMO" ministerija ne prestižinė jai jai "vadovauja" pribadytais papais grea"Wolskė?___O kas žemiau papų pripiešta tai gal tik jos Woskis žino.
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių