Pusę gyventojų pajamų mokesčio sumoka vos 15 proc. dirbančiųjų

Grįžti į straipsnį

....

.... portretas
Kai dirbančiųjų už minimalią algą, bet gaunančių antra tiek vokelyje liks mažuma, tuomet gal net pavyktų sumažinti GPM mokestį, kad visiems būtų geriau.O MAZUMA LIKS TADA,KAI ALGA MINIMALIA PAKELS IKI 2000.IR VISOS PROBLEMOS BUTU ISSPRESTOS.

kl

kl portretas
jie ir yra tikrieji mokesčių mokėtojai. Kiti- išlaikytiniai

Atsilikes

Atsilikes portretas
Is kur istrauke toki 10 proc. pajamu mokesti????????????????????

jonas

jonas portretas
4 procentai vokiečiu sumoka 40procentu mokesčiu.Vergai gi mokesčiu nemoka.

t

t portretas
Juokas grynas. Amerikoje didžią dalį biudžeto suneša 1% turtingiausiųjų. Prancūzijoe yra tas pats, Anglijoje... Straipsnio autoriai verlia, jog Lietuvos turčiai sumoka „net“ dešimt kartų daugiau už vargingus. Reikia pasakyti tiesiai: turčiai turi sumokėti tūkstantį kartų daugiau už varguolį. Kiek šita valstybė gali gyventi skolon?

Tai jau tikrai

Tai jau tikrai portretas
Reikia pasakyti tiesiai: varom paskutinius dar iš Lietuvos nepabėgusius aukščiausios kvalifikacijos specialistus į užsienius, o tada pažiūrim, kiek iš likusių pavyks mokesčių surinkt. Be abejo, apie monopolijų savininkus visai kita kalba... Bet jų skriaust valstybė ir nesikėsina. O vagys iš viso mokesčių nemoka, arba moka iš svetimos kišenės.

dinius

dinius portretas
Kad nebutu uz minimuma dirbanciu, o kita tiek i rankas gaunanciu, reikia pakelti minimuma iki 1200 litu, o ne iki 900 ,kaip durniai konservai padare. Juk normalus politikas turetu suprasti, kad uz minimuma beveik nieks nedirba, tai tik akiu dumimas, nes uz toki minimuma niekaip nepragyvensi..

abejokite toliau

abejokite toliau portretas
nemokėsiu

Galerijos

Daugiau straipsnių