Norvegijoje prezidentė kalbėjo ir apie energetiką

Grįžti į straipsnį

laisvamanis

laisvamanis portretas
Žinoma,puiku,kad Norvegija pasiruošusi investuoti į programas Lietuvoje labai nemenką sumą,tačiau prajuokino vieta,kur rašoma,jog Norvegija dar pati susimokės už tai,kad mūsų banditėliai būtų pervėžti į Lietuvos kalėjimus. :) Svarbiausia,kad mitas apie pigiausias Europoje rusiškas dujas subliūkšta negrįžtamai.Sprestina problema Lietuvos ir Norvegijos santykiuose-Norvegijos ambasadorius Lietuvoje,neretai,mano nuomone,viršijantis įgaliojimus.

666

666 portretas
ka ji gali kalbet apie energetika jei nesupranta kad atomine elektrine nuostolis lietuvai ir zala jos gyventojams tiek finansiskai tiek sveikatos

Norway..

Norway..  portretas
o man tai gaila tu pinigu kuriuos Norvegija ruosiasi investuoti i ta amzina ubagu sali... ten niekada nebus nieko stabilaus ir nieko gero... man net geda.. vakar kaimynai sako, nenosi skrist i Osla su savo tevynes prezidente susitikti? o tu varge tikrai ne, ir isvis kokio velnio ji cia atsibelde... velniai nemate ta ismaldos prasytoja.. negyvenu lietuvoje jau 7 metai ir niekada as ten nebegrisiu.. uzuojauta pati didziausia tos Lietuvos gyventojams.. ir koks dziaugsmas kad sumokes dar norvegija uz banditeliu pasiiemima, nu geda geda,... patys sumoket turetu kad atsiimt gali is savo salies taip begancius... ir bekit, bekit visi!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių