S.Krupeckaitė: naujas dviračių treko sezonas bus sudėtingas


2010-10-27
progroup.lt, DMN inf.
S.Krupeckaitė: naujas dviračių treko sezonas bus sudėtingas

Lapkritį prasidėsiantis naujasis dviračių treko sporto sezonas bus vienas sudėtingiausių Simonos Krupeckaitės karjeroje.

Pasaulio ir Europos čempionė S.Krupeckaitė dalyvaus Europos pirmenybėse, varžysis dėl pasaulio taurės ir startuos svarbiausiose sezono varžybose – planetos dviračių treko čempionate Olandijoje.

Įžanginėse sezono varžybose – Panevėžyje surengtame Lietuvos čempionate - S.Krupeckaitė jau pademonstravo puikią fizinę formą ir visus startus baigė auksiniais finišais. Tačiau, pasak sportininkės, tai buvo tik pradžia, todėl aršiausia kova dėl medalių - dar prieš akis.

Kitą savaitę Lenkijos mieste Pruškove vyks Europos čempionatas. Jame S.Krupeckaitė kartu su pajėgiausiomis Senojo žemyno dviratininkėmis startuos visose sprinto, komandinio sprinto ir keirino rungtyse.

„Praėjusį sezoną pademonstravusi puikią formą ir iškovojusi aukščiausius apdovanojimus gerokai suerzinau varžoves, su kuriomis vėl susitikus treke, neabejoju, užvirs atkakli kova. Jaučiu, kad laukia vienas sudėtingiausių sezonų mano sportinėje karjeroje, tačiau, kaip visada, esu pasiryžusi kovoti iki galo ir siekti pačių aukščiausių rezultatų, o gal net ir asmeninių rekordų“, - šiandien spaudos konferencijoje teigė S.Krupeckaitė.

Rengtis naujam sezonui S.Krupeckaitė kartu su Lietuvos rinktine buvo išvykusi į mėnesio trukmės treniruočių stovyklą užsienyje. Pasak sportininkės, savo pasiruošimą ji vertina devyniais balais iš dešimties.

„Nors visoms varžyboms ruošėmės itin intensyviai ir kryptingai, tačiau ne paslaptis, kad strategiškai didžiausias dėmesys yra ir bus skiriamas svarbiausioms šio sezono varžyboms - Olandijoje vyksiančiam pasaulio čempionatui, kurio prizininkai gaus kvietimus į Londono olimpiadą“, - sakė sportininkė.

Į naująjį sezoną S.Krupeckaitę išlydi ir aktyviai jos pergalių siekimą remianti įgaliotoji „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovė Baltijos šalyse UAB „Autobrava“, kuri paskelbė ir toliau tęsianti bendradarbiavimą su sportininke.

„Nedvejodami ir toliau ruošiamės bendradarbiauti su viena geriausių Lietuvos sportininkių ir džiaugiamės galėsiantys prisidėti prie Simonos pergalių bei šalies garsinimo pasaulyje“, - kalbėjo UAB „Autobrava“ vadovė Asta Bagdonavičienė.

S.Krupeckaitę taip pat remia „Daumantų“ padažų ir pagardų gamintoja UAB „Vesiga“.