L.Woodsas: „Aš žinau, kad žaisiu gerai“ (VIDEO)


2008-09-03
Diena Media inf.
L.Woodsas: „Aš žinau, kad žaisiu gerai“ (VIDEO)

Romanas Buršteinas, Krepsinis.net

Į Lietuvą atvyko dar vienas Kauno „Žalgirio" legionierius 30 metų 218 cm ūgio vidurio puolėjas Lorenas Woodsas, kuris su LKL čempionų klubu yra sudaręs dvejų metų sutartį.

Vasarą krepšininkas turėjo galiojantį kontraktą su Hiustono „Rockets" komanda, bet nusprendė sugrįžti į „Žalgirį" ir nutraukė sutartį su NBA klubu. „Žaisti Europoje man bus geriau. Gerai pažįstu „Žalgirio" komandą, todėl nutariau grįžti. Man čia nebus sunku prisitaikyti", - savo sprendimą paaiškino L.Woodsas.

L.Woodsas turėjo atsakymą ir į klausimą, kodėl po sėkmingo sezono „Žalgiryje" (2006-07 metais) jis nutarė iškelti sparnus į Stambulo „Efes Pilsen" ekipą. „Labai gerai pažįstu trenerį Davidą Blattą, kuris kvietė mane į savo komandą dar anksčiau. Norėjau suteikti jam progą mane treniruoti ir pats norėjau žaisti jo vadovaujamoje komandoje", - kalbėjo krepšininkas.

Oro uoste žurnalistai teiravosi ar amerikietis dar prisimena lietuviškų žodžių, L.Woodsas šypsodamasis klausė: „Ką?"

Paklaustas, ar palaikė santykius su kuriais nors žalgiriečiais, vidurio puolėjas sakė: „Nuolat sekiau „Žalgirio" rezultatus ir visą laiką palaikiau ekipą. Labai gaila, kad komandoje nerungtyniaus mano geras draugas DeJuanas Collinsas, bet tikiuosi, kad jam gerai seksis Rusijoje."

"Su Kauno komanda šį sezoną tikiuosi pasiekti kuo geresnių rezultatų. Žinau, kad ir LKL pirmenybėse nebus lengva", - mintimis dalinosi L.Woodsas.

Paklaustas, ar žino kitą „Žalgirio" vidurio puolėją Ratko Varda ir ar pasirengęs su juo kovoti dėl vietos, L.Woodsas neabejojo savo galimybėmis. „Žinau, kad tai labai geras žaidėjas ir manau, kad jeigu mes abu žaisime gerai, laimės visa „Žalgirio" komanda. Linkiu jam žaisti kuo geriau, o aš žinau, kad žaisiu gerai."

Praėjusį sezoną Eurolygoje L.Woodsas sužaidė 16 rungtynių ir per vidutiniškai 21 minutę pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo 6,5 kamuolio ir blokuodavo 1,4 varžovo metimo.