Kažkas prakeikė Starošaitę ir Žvagulį?


2003-11-29
Darius SĖLENIS
Kažkas prakeikė Starošaitę ir Žvagulį?

“Gal kas nors mus prakeikė ar labai pavydi?” - aprimus aistroms dabar jau šypsojosi 34 metų dainininkė Irena Starošaitė.

Prieš porą savaičių I.Starošaitė susilaužė čiurną, praėjusį šeštadienį ranką susilaužė kartu su ja ir jos vyru Žilvinu Žvaguliu dainuojanti Vaida: jai Klaipėdoje buvo atlikta operacija. Prieš savaitę, važiuodamas iš Kelmės, patekęs į nedidelę avariją kaktą susižeidė jau pats Žilvinas, o prieš kelias dienas kažkas apšvarino dainininkų automobilį “Chrysler”.

Kairės kojos čiurną Irena susilaužė lipdama laiptais biure. Irena prisipažino, kad prieš traumą sužinojo nemalonių naujienų ir buvo šiek tiek susinervinusi. Pirmieji į pagalbą atskubėjo aplinkiniai, kurie įsodino į jos automobilį.

Moteris nuvyko ne pas gydytoją, o pas... kirpėją, kuri griežtai paliepė važiuoti į ligoninę.

“Tik ten paaiškėjo, kad lūžo čiurna. Uždėjo gipsą - šiuolaikinį, su užtrauktukais, - žaismingai kalbėjo dainininkė. - Tad automatinė greičių dėžė, man tinka, ir automobiliu važinėju. Gydytoja labai gera ir važinėti leidžia”.

Dainininkė pasakojo, kad tai antrasis lūžis jos gyvenime. Pirmą kartą jai lūžo dešinė ranka.

“Tebuvau aštuonerių metų. Tai įvyko cirke, kai nukritau nuo arklio. Buvo labai baisu, nes aukščiau alkūnės lūžusi ranka kabojo tik ant odos”, - prisiminė I.Starošaitė.

Žilvinas Žvagulis iš pradžių į Irenos traumą reagavo ramiai, nes įprato, jog jo žmona dažnai krenta nuo laiptų. Tačiau nusiminė sužinojęs, kad koja ne išnarinta, bet lūžo.

Koncertinio turo Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis neatšaukė. Ir koncerto Kaune metu dainininkė sėdėjo ant kėdutės. “Labai norėjau šokti, bet negalėjau. Tačiau sėdėti ant kėdutės ir dainuoti daug geriau, nei gulėti ant lovos, aptingti ir priaugti antsvorio”, - juokėsi dainininkė.

Labiausiai I.Starošaitė išgyvena dėl slidinėjimo. Žiemos sporto gerbėja su vyru ir draugais sausio-vasario mėnesį rengiasi slidinėti Kanadoje.

“Štai, ateis gydytoja ir pasakys, ar galiu slidinėti, - “Kauno dienai” sakė I.Starošaitė. - Tačiau ji mėgsta aktyvų gyvenimo būdą ir tikiu, kad leis. Be to, pažadėjo iki Kalėdų nuimti gipsą”.