Akcija "Susitikimo vieta"


2004-06-11
Akcija

Sveiki! Nuoširdžiausi linkėjimai pabaigusiems mokslus, kantrybės dar besimokantiems ir dirbantiems, gero poilsio atostogaujantiems. Ir, žinoma, puikių emocijų prie televizorių ekranų nuo šeštadienio, kai startuos Europos futbolo čempionatas. Tikiuosi, kad vis mažiau merginų mano, kad ten paskui kamuolį bėgioja tik... Dažniau šypsokitės. Iki.

Darius

* “Birželio 3 diena. “Ūkio banko” jubiliejinis koncertas Vienybės aikštėje. Ten buvo daugybė žmonių, bet besižvalgydamas pamačiau tave. Tu stovėjai su trim ar keturiom draugėm, dažniausiai vienintelė buvai nusisukusi nuo scenos. Priešais stovėjau aš, greta manęs - draugas su savo drauge. Dažnai pasižiūrėdavome vienas į kitą. Deja, užkalbinti tavęs neišdrįsau...

Norėčiau ištaisyti klaidą per “akciją”. Jei pameni vaikiną, vilkėjusį juodais treningais, avėjusį juodais sportiniais bateliais ir norėtum su juo susitikti, paskambink į redakciją ir sužinosi mano telefono numerį.”

* “Norėčiau dar kartą pamatyti vaikiną, kuris “po darbo būna laisvas” ir žino, kaip reikia remontuoti automobilius. Dabar telefono numerį palieku Dariui. Mano vardą tu žinai - jį tau pasakė mama.”

* “Ramūnai, pamačiau Tave birželio 4 dieną 37-ojo maršruto autobuse. Išlipau Laisvės alėjoje. Nežinau, ar Tu mane pastebėjai. Rodos mūsų žvilgsniai atsitrenkė vienas į kitą ir po to nuslydo kažkur toli. Iš pradžių nebuvau įsitikinusi, kad tai - Tu. Kai matėmės paskutinį kartą, praėjo pusantrų metų. Gal ir tuomet manęs nematei? Nesitikėjau kada nors vėl Tave pamatyti. Net nežinau, ar skaitai šį skyrelį, bet noriu atsiprašyti, kad pridariau visokių kvailysčių, nesisveikinau.

Žinau, elgiausi labai vaikiškai. Bet vis dėlto, jei norėtum man parašyti, palieku savo elektroninio pašto adresą.”

* “Mūsų santykiai visą laiką buvo keisti. Aš įsipiršau tau į drauges, tu mylėjai savo darbą, save. Noriu pasakyti tik tai, kad tu daug praradai. Galbūt tarp mūsų galėjo būti kai kas daugiau, bet tu to nesužinosi. Aš noriu pasakyti AČIŪ, nes dabar galiu atskirti žmones, mylinčius save, visa galvą pasinėrusius į darbą. Tikiuosi, nesusitiksime atsitiktinai Kauno gatvėse ar nežinia kur. Man gaila, kad praleisto laiko su tavimi neįmanoma sugrąžinti. Dabar suprantu, kodėl tu esi vienas. Ši žinutė - Andriui (Zuikiui - bent taip kažkada aš tau rašiau).”

Laiškelius į akciją “Susitikimo vieta” galima ne tik siųsti adresu: Vytauto pr. 27 ar atnešti į “Kauno dienos” redakciją, 2 aukštą, 204 kabinetą, bet ir siųsti elektroniniu paštu: d.selenis@kaunodiena.lt