„Wizz Air“ pristato dvi naujas kryptis iš Vilniaus, dar keturias – iš Kauno

  • Teksto dydis:

 „Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, toliau stiprina savo pozicijas Lietuvoje plėsdama žemų sąnaudų skrydžių tinklą. Aviakompanija pradės vykdyti skrydžius dviem naujomis kryptimis iš Vilniaus oro uosto, kurios Lietuvos sostinę sujungs su populiariomis atostogų kryptimis – Bario miestu Italijoje ir Islandijos sostine Reikjaviku. Nauji skrydžiai bus pradėti vykdyti šių metų spalio 31 d.

Oro linijų bendrovė neketina apsiriboti ir vienu skrydžiu iš Kauno. Nuo kovo 29 dienos startuosiantys bendrovės skrydžiai tarp Kauno ir Londono Lutono oro uosto rudenį pasipildys dar keturiomis naujomis kryptimis. Nuo rugsėjo 22 dienos „Wizz Air“ iš Kauno pradės vykdyti skrydžius į Eindhoveną (Olandija), o nuo spalio 30 dienos iš Vilniaus į Kauno oro uostą perkeliamos trys bendrovės kryptys į Norvegiją.

Šiandien taip pat startavo ir pirmasis skrydis tarp Palangos ir Londono Lutono oro uostų.

„Nuosekli „Wizz Air“ plėtra Vilniuje, veiklos pradžia Kaune ir Palangoje dar kartą pabrėžia mūsų ilgalaikį įsipareigojimą Lietuvai. Nauji skrydžiai iš Vilniaus į Barį ir Reikjaviką suteiks dar didesnį pasirinkimą keliautojams iš Lietuvos, norintiems išvykti į įdomias, naujas keliones „Wizz Air“ žemų sąnaudų kainomis. Nauja kryptis iš Kauno į Eindhoveną bei trys perkeltos kryptys į Norvegiją suteiks patogesnes keliavimo galimybes, renkantis iš kelių Lietuvos oro uostų, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as, – Nekantraujame pasveikinti dar daugiau lietuvių klientų mūsų orlaiviuose ir suteikti malonią skrydžio patirtį, keliaujant mėgautis Adrijos jūra, Bario regionu ar Islandijos kriokliais bei itin vertinamais terminiais baseinais.“

Nuo pat pirmo „Wizz Air“ skrydžio iš Vilniaus 2011 m. aviakompanija tapo lydere tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Bendrovė šiuo metu sostinėje bazuoja net 4 orlaivius ir turi 125 darbuotojus. Vykdydama savo įsipareigojimus šaliai, 2015 metais bendrovė paskelbė apie žengimą į Kauno ir Palangos oro uostus. Per kalendorinius 2015 metus pervežti beveik 1 milijonas lietuvių keleivių prisidėjo prie daugiau nei 700 darbo vietų.

Šiuo metu „Wizz Air“ iš trijų Lietuvos oro uostų siūlo 28 maršrutus į 14 šalių. Keleiviai bilietus į naujus skrydžius jau gali užsisakyti bendrovės interneto svetainėje (wizzair.com). Bilietų kaina prasideda nuo 19,99 Eur*.

 

Nauji „Wizz Air“ maršrutai iš Lietuvos:

 

Maršrutas

Dienos

Pradžia

Kainos nuo*

Vilnius – Baris

Pirmadienis, Penktadienis

Spalio 31 d., 2016 m.

19,99 EUR

Vilnius – Reikjavikas

Pirmadienis, Penktadienis

Spalio 31 d., 2016 m.

49,99 EUR

Kaunas – Eindhovenas

Ketvirtadienis, Sekmadienis

Rugsėjo 22 d., 2016 m.

19,99 EUR

Kaunas – Stavangeris

Trečiadienis, Sekmadienis

Spalio 30 d., 2016 m.

19,99 EUR

Kaunas – Bergenas

Pirmadienis, Penktadienis

Spalio 31 d., 2016 m.

19,99 EUR

Kaunas – Olesiundas

Antradienis, Šeštadienis

Lapkričio 1 d., 2016 m.

19,99 EUR

 

*kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius


Šiame straipsnyje: Wizzairskrydžiaioro uostai

NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
F**K RYANAIR:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių