Suremontuota Plytinės gatvė ir Konstitucijos prospekto prieigos

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė sutvarkė Plytinės gatvę ir Konstitucijos prospektą. Remontuojant Plytinės gatvę buvo pakeista daugiau kaip kilometras labiausiai susidėvėjusios asfalto dangos.  Dviejose kelio atkarpose nuo Kairėnų g. (680 m) ir nuo Vanagų g. (530 m) įdubusiose gatvės vietose sustiprinus pagrindą, paklota nauja dviejų sluoksnių asfaltbetonio danga, sutvarkyti kelkraščiai. Pakeitus naują dangą, sutvarkius duobes ir kelkraščius žymiai pagerėjo eismas Plytinės gatve.

Atliktas ir privažiuojamosios gatvės prie Konstitucijos pr. Nr. 14, 14A ir 8A kapitalinis remontas. Čia rekonstruotas pravažiavimo kelias (266 m), paklota nauja šaligatvio danga (820 kv. m), dviračių tako danga (305 kv. m), įrengtas apšvietimas ir rekonstruotas šviesoforas.

Birželį planuojama baigti remontuoti ir Jeruzalės, S.Dariaus ir S.Girėno gatves, Šatrijos Raganos g. ir Saulėtekio al. sankirtą. 

Šiemet Vilniaus miesto savivaldybė planuoja nutiesti naują Mozūriškių gatvės atkarpą, kuri sujungs  Sidaronių gatvę ir Pilaitės prospektą. Kapitalinis remontas laukia Vilniaus, Savičiaus, Bokšto ir Išganytojo gatvių. Varnės gatvėje planuojama pakloti dviejų sluoksnių asfaltbetonio dangą, rekonstruoti Kalvarijų gatvės atkarpą nuo P.Lukšio iki Apkasų gatvių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių