Medikų automobiliams – specialūs lipdukai

Lietuvos medikai verti didžiausios pagarbos, todėl šiomis dienomis gatvėse turėtų pasirodyti pirmieji automobiliai, pažymėti specialiu lipduku. Jie perteiks ypatingą žinutę visuomenei ir kiekvienas galės suprasti, kad transporto priemonę vairuoja gydytojas, slaugytoja ar kitas medicinos personalas.

Reklamos gamintojų asociacija BSMA, kartu su vienos iš Vilniaus poliklinikų, Greitosios medicinos pagalbos skyriaus vedėju, gydytoju Marku Barkovskiu, atsidėkodami medikams ir medicinos personalui, kovojantiems su COVID-19, kurie kasdien rizikuoja savo sveikata ir gyvybe šioje kovoje, sugalvojo spausdinti ir dovanoti lipdukus medicinos personalui. Jie skirti klijuoti ant automobilių, kur būtų matomi ir skleistų taip svarbią šiuo metu žinią: „Lieku darbe dėl tavęs. Lik namuose dėl manęs“.

Šiuo metu iniciatyva yra sparčiai populiarėjanti tarp medikų, sakoma BSMA pranešime. Per keletą dienų atspausdinta beveik 2 tūkst. lipdukų, kurie pristatomi visoje Lietuvoje.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie palaikymo medikams ir tikimės, kad visuomenė, pamačiusi pažymėtus automobilius, taip pat bus maloniai nustebinta ir įsiklausys į siunčiamą žinutę“, – teigia BSMA atstovas Darius Mačiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konkursas

Konkursas portretas
Chebra. Netrinkit savo komentarų. Atsakymas vienam piliečiui, kuris klausė apie tai kas Jus gydis... Gydis tas, kuris parašys geriausią komentarą apie daktariūkštį LT.... Nugydžiusį, apvogusį, apkrėtusį, nužudžiusį, gavusį didžiausią pasaulyje atlyginimą, kyšį, padėką, voką ir t.t. Nusipirkusį mašiną, žinoma už tai ką tas daktariūkštis padarė... Prieš t.y išvardinta. Taigi pasistenkite!!!! Bus - prizas.... Galėsit viską turėti, galėsit grįšti ir į anglijas, ispanijas, ir kitas labai geras šalis. Kur daktariūkščiai yra geri ir Jūs visi pasveikstate. !!!!! Bet grįžtate į LT pakomentuoti.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Čia toks eilinio mediko automobilis nuotraukoje, taip?

Nu

Nu  portretas
aišku didelis dėkui gydytojams už jų darbus!!! O dabar pamtysim truputį automobilių (kainuojančių 50 ir 150 tūkstančių) ir suprasim kaip sunku gaunant 800 ar 1200 tokį nusipirkti...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių