Kovo 11-ąją Vilniaus šviesoforai įjungė trispalvę

  • Teksto dydis:

Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga visoje šalyje plevėsuoja trispalvės, o Vilniuje geltoną, žalią ir raudoną įjungė net ir šviesoforai. Šiandien penkių Gedimino prospektų sankryžų šviesoforai sukeitė spalvas vietomis  ir nušvito Lietuvos vėliavos spalvomis.

„Turime džiaugtis savo laisve ir jos atkūrimu. Šiandien net ir šviesoforai rodys ne sustojimo ženklus, o kvies mus švęsti. Tad džiaukimės nepriklausomybe ir įvertinkime tai, ką turime. Kviečiu visus prisijungti ir švęsti laisvę kartu“, – sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Šviesoforai trispalve švietė laikinai: nuo 9 val. iki 18 val. tris spalvas vienu metu įjungė centrinės sostinės gatvės šviesoforai: Gedimino pr. ir Šventaragio gatvės sankryžoje; Gedimino pr. ir A. Stulginskio gatvės sankryžoje;  Gedimino pr. ir Vasario 16-osios gatvės sankryžoje; Gedimino pr. ir J. Tumo-Vaižganto gatvės sankryžoje; Gedimino pr. ir A.Goštauto gatvės sankryžoje. Tuo metu eismą prospekte užtikrino kelių policininkai.

Primenama, kad šiandien, minint Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, transporto eismas Gedimino pr. draudžiamas iki 24 val.

Organizatoriai atsiprašo už galimus laikinus eismo nepatogumus ir linki geros šventinės nuotaikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimundas

Raimundas portretas
O gal viešuosius tualetus vertėjo trispalvės spalvomis perdažyti ? :) Kas ten jiems tas smegenis taip "susuka" ? Juk pradžioje atrodo protingai kalbantys....

Čiubaka

Čiubaka portretas
Prie ko čia svetoforas? Gal geriau vėliavą palaikytų, blem komjaunolis atsirado

geras

geras portretas
idomu kur jie buvo kai dievulis dalino prota viskas turi but proto ribose o ne perdetai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių