„Revolut“ skandalas tęsiasi: neužblokavo tūkstančių įtartinų sandorių

Vienas iš daugiausiai žadančių Didžiosios Britanijos technologijų startuolių „Revolut“ buvo apkaltintas dėl pagrindinių bankininkystės taisyklių pažeidimų, kai jo platformoje nebuvo užblokuoti tūkstančiai įtartinų galimų sandorių.

„The Telegraph“ matyti dokumentai rodo, kad per tris praėjusių metų mėnesius „Revolut“ išjungė automatizuotą sistemą, skirtą abejotiniems pinigų pervedimams sustabdyti.

Dėl šios priežasties 2018 metų liepos-rugsėjo mėnesiais Londone įsikūrusio startuolio skaitmeninės bankininkystės sistemoje galėjo vykti tūkstančiai neteisėtų sandorių.

2018 metų pabaigoje „Revolut“ pradėjo vidinį tyrimą po to, kai pranešėjas kreipėsi į „Revolut“ valdybą dėl rimtų problemų, susijusių su sankcijų atrankos ir patikros sistema.

„Revolut“ atsakingai stebėjimo institucijai teigė, kad netiki, jog pažeidė įstatymus, kai perėjo prie kitos atitikties sistemos. Pagal „Revolut“ žinias įstatymai nebuvo pažeisti, rašė bendrovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekenčiu šito puvėko

nekenčiu šito puvėko portretas
Čia galimai Vito Vasiliausko ,,atsisveikinimo šou"

Nuomone.

Nuomone. portretas
Lietuvos bankas garantuoja sauguma.Ar nebus kaip su,,Snoro,,ar Romanovo bankais.? Kas atsakmybe prisiims uz musu mulkinima....................

Gaila, kad abejotiną situaciją

Gaila, kad abejotiną situaciją portretas
su šiuo startuoliu ,, mato,, tik ,, valstiečiai,, - Jakeliūnas , o tie , ,, vasiliauskai ,, kurie turėtų kontroliuoti - problemų neįžvelgia ? Oi konservatoriai konservatoriai..o gal vėl ruošiate ,, bankinę dovanėlę,, tiems , kurie jumis vis dar pasitiki ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių