Ketvirtadienį laikinai sutriks Registrų centro veikla

Dėl šią savaitę numatytų sistemų atnaujinimo ir modernizavimo darbų ketvirtadienį, 18 valandą vakaro, bus laikinai stabdomas pagrindinių registrų ir sistemų darbas, praneša Registrų centras.

Taip pat bus atnaujinama elektroninė varžytynių sistema, todėl galimi trumpalaikiai portalo sutrikimai.

Visas būtinąsias paslaugas Registrų centro klientai turėtų užsisakyti iš anksto, kad sistemų atnaujinimas nesukeltų nemalonių nepatogumų.

Be to, vartotojai turėtų iš anksto pasirūpinti elektroninių pridėtinės vertės mokesčio sąskaitų faktūrų pateikimu per E. sąskaitos informacinę sistemą ar suteikti atstovavimo įgaliojimą kitam asmeniui.

Registrų ir sistemų modernizavimas neturėtų turėti reikšmingos įtakos E. sveikatos ir Vertinimo informacinei sistemai, tačiau galimi trumpalaikiai, iki 15 min., sutrikimai.

„Registrų ir sistemų atnaujinimas yra būtinas norint klientams teikti tik kokybiškas paslaugas. Tai leis užtikrinti stabilų sistemų veikimą, sumažins trikdžių riziką, užtikrins nuoseklią sistemų tarpusavio veiklą, kas galiausiai leis Registrų centrui tobulinti ir plėsti teikiamų paslaugų spektrą“, - teigia „Registrų centro“ atstovas Mindaugas Samkus.

Kaip teigiama Registrų centro pranešime, planuojama, kad visi numatyti sistemų ir registrų atnaujinimo darbai bus atlikti iki penktadienio, po to vartotojai galės įprasta tvarka gauti Registrų centro paslaugas, pasiekti jiems aktualius registrus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių