Gimtadienį „Megoje“ šventė sūnus – dovanų netikėtai gavo mama

  • Teksto dydis:

„Už šventę sūnui – dovana mamai“, – juokėsi kaunietė Aušra, tapusi viena iš prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vykstančio žaidimo „MEGOJE perki – DYSON kasdien laimi!“ laimėtojų. Šeštąjį vaiko gimtadienį edukaciniame pramogų centre „CurioCity“ šventusi jų šeima sužinojo apie iki gegužės 6 d. PLC „Mega“ vykstantį žaidimą, užpildė anketą, įmetė ją į PLC „Mega“ centrinėje aikštėje esančią žaidimo urną ir jau kitą dieną sulaukė žinios apie laimėjimą. 

„Kai atsiliepiau telefonu ir išgirdau, kad skambina iš „Megos“, pagalvojau, jog, švęsdami sūnaus gimtadienį, ką nors pametėme, ir dabar mums skambina pranešti, kad rado. Žinia, kad laimėjau DYSON plaukų džiovintuvą, buvo netikėta ir labai maloni. Juolab kad jau kuris laikas pasvarstydavau, jog reikia naujo plaukų džiovintuvo, tačiau vis atidėliodavau šį pirkinį. Gerų žodžių apie DYSON džiovintuvą vis negailėdavo ir jį naudojusi mano kirpėja. Dabar profesionalų mėgstamą prietaisą turiu ir aš“, – džiaugėsi Aušra.

Aušra yra tik viena iš PLC „Mega“ vykstančio žaidimo „MEGOJE perki – DYSON kasdien laimi!“ laimėtojų.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Pasak PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovo Laimio Binderio, iš viso šiame žaidime jau išrinkti ir DYSON prizais apdovanoti 38 pirkėjai. Tačiau dar liko 12 progų laimėti DYSON prizus. Juos laimėti norintiems pirkėjams tereikia iki gegužės 6 d. „Megos“ parduotuvėse, restoranuose, pramogų ar paslaugų vietose vienu apsipirkimu išleisti 50 Eur ar didesnę sumą, užpildyti apsipirkimo metu gautą žaidimo anketą ir įmesti ją į centrinėje „Megos“ aikštėje esančią urną.

Kiekvieną dieną žaidimo urna ištuštinama ir išrenkamas dienos laimėtojas, kuriam atitenka vienas iš keturių DYSON prizų: plaukų formavimo šukos AIRWRAP LONG, tiesinimo žnyplės CORRALE, plaukų džiovintuvai SUPERSONIC ORIGIN ar belaidžiai dulkių siurbliai GEN5DETECT ABSOLUTE. Anketoje pateikiama pirkimo kvito data nurodo dieną, kurią pirkimo kvitas dalyvauja žaidime. Vis dėlto pasibaigus žaidimui jo dalyvių laukia staigmena – iš visų žaidime dalyvavusių ir sąlygas atitikusių anketų bus traukiamas dar vienas laimingasis.

E. Gendrėnaitės nuotr.

„Norime, kad į „Megą“ atvykę pirkėjai čia rastų ne tik platų jų poreikius ir lūkesčius atitinkantį prekių ir paslaugų pasirinkimą, bet ir patirtų teigiamų emocijų. Taigi visą šeimą įtraukiančias edukacines pramogas, parodas, žaidimus organizuojame ir išskirtinių pasiūlymų „Megos“ pirkėjams pateikiame nuolat, norėdami ne tik dovanoti malonią apsipirkimo patirtį, bet ir padėkoti už jų lojalumą. Šįkart mūsų būdas pasakyti jiems „ačiū“ – žaidimas „MEGOJE perki – DYSON kasdien laimi!“, – sakė L. Binderis.

Mama norėjo laimėti plaukų džiovintuvą, aš – siurblį. Prieš kelias dienas kaip tik žiūrinėjau, kur ir kokį siurblį galėčiau įsigyti, tačiau taip nutiko, kad siurblio pirkti nereikės – jį man padovanojo „Mega“.

 

Kaunietė Inga šiame žaidime laimėjo DYSON plaukų formavimo šukas. Nors žaidimuose, kaip ji pati teigė, dalyvauja retai, šis kartas jai buvo sėkmingas. Pirkdama dovanų kitiems – laimėjo ji pati.

„Žaidimuose paprastai nedalyvauju, todėl ir laimėjimais juose pasigirti negaliu. Vis dėlto dalyvauti „Megos“ organizuojamuose žaidimuose bandydavau, tik iki šiol dar nebuvo pasisekę. Prieš Velykas apsipirkinėdami „Megoje“ pildėme Velykų bobutės krepšelį saldumynais vaikams. Ji saldumynais turėjo pradžiuginti visą būrį vaikų, todėl nesunkiai viršijome 50 Eur sumą. Atsimenu, pildydama žaidimo anketą dar pagalvojau, kad būtų smagu laimėti dulkių siurblį. Laimėjau plaukų formavimo šukas, esu labai jomis patenkinta ir į nieką jų nekeisčiau. Jomis mano nepaklusnūs plaukai sutvarkomi vos per 10 minučių“, – pasakojo Inga.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Nedažnai žaidimuose sakė dalyvaujantis ir vilnietis Nojus. Su mama vykdamas į sodybą, jis trumpam stabtelėjo apsipirkti „Megoje“ ir, nors žaidimo anketą pildė tiek jis, tiek mama, laimėti pavyko jam.

„Mama norėjo laimėti plaukų džiovintuvą, aš – siurblį. Prieš kelias dienas kaip tik žiūrinėjau, kur ir kokį siurblį galėčiau įsigyti, tačiau taip nutiko, kad siurblio pirkti nereikės – jį man padovanojo „Mega“. Žaidimuose dalyvauju retai, didelių laimėjimų juose neturiu, tačiau šįkart jaučiau, kad gali pasisekti, ir pasisekė – užpildyti žaidimo anketą neskaudėjo, o laimėtą siurblį naudoju kasdien“, – juokėsi Nojus.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Kaunietė Lina įvairiuose žaidimuose laimę bando dažnai, tačiau didesniais laimėjimais taip pat pasigirti negali. Iki šiol didžiausi jos laimėti prizai – knyga ir bilietai į kiną. Dalyvauti „Megos“ organizuojamame žaidime ji nusprendė pamačiusi, kad jo prizai pažymėti DYSON prekės ženklu.

E. Gendrėnaitės nuotr.

„Visi DYSON daiktai verti savo vardo, todėl įsigijusi drabužių pavasariui ir pastebėjusi, kad jiems išleidau daugiau kaip 50 Eur, iškart užpildžiau žaidimo anketą. Taip už pirkinius „Megoje“ man buvo atsilyginta dovanomis – laimėjau plaukų tiesinimo žnyples“, – pasakojo Lina.

Primename, kad žaidimas „MEGOJE perki – DYSON kasdien laimi!“ vyksta iki gegužės 6 d. Žaidimo taisykles galite rasti www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių