D.Masionis – akcijos be pralaimėjimų ambasadorius

„Labai simboliška, kad tokią šaunią akciją pradeda vadovas“, – linksmai juokavo susirinkusieji Vilniaus „Akropolio“ „Čili“ picerijoje. Šiandien čia užsukusius žmones nustebino patiekalus nešiojantis Darius Masionis,  visai neseniai tapęs naujuoju „Čili Holdings“ generaliniu direktoriumi. Naujasis vadovas kartu su kitais picerijos darbuotojais sukinėjosi tarp stalelių ir kaip tikras profesionalas su šypsena aptarnavo restorano lankytojus. Toks netikėtas vadovo žingsnis, skirtas vasarinei „Čili“ akcijai pristatyti, lankytojų ir kolegų buvo sutiktas itin šiltai.

„Visada norėjau išbandyti aptarnavimo sritį pats ir asmeniškai pabendrauti su mūsų tinklo darbuotojais, nuolatiniais svečiais. Šiandien tam pasitaikė puiki proga. Kol kas kiek sunkoka, daug naujos informacijos, detalių, bet restorano personalas man labai padeda savo patarimais“, – sakė bendrovės vadovas.

Akcijos ambasadoriumi tapęs D. Masionis virto ir sėkmės pranašu: pasirodo, visi akcijos bilietai – laimingi. „Kai pagalvoji, mes visi esame labai azartiški: vieni perka loterijos bilietus, kiti dalyvauja lažybose ar įvairiausiose lenktynėse, o treti serga už savo mėgstamą sporto komandą ar „Eurovizijos“ dalyvį. Tačiau kiek iš mūsų kada nors iš tiesų ką nors laimi? – svarstė D. Masionis. –Norime savo svečius pasveikinti su pagaliau atėjusia vasara ir pradžiuginti staigmenomis. Visi dalyvaujantys mūsų akcijoje bus laimėtojais“.

„Čili“ grupės restoranai pradėjo akciją „Su ČILI visada laimi!“. Laimingieji kuponai, svečiams bus dalinami už kiekvieną išleistą 19 lt sumą ir garantuos malonią dovaną – nuo restorano užkandžių ir gėrimų iki įdomiausių laisvalaikio pramogų .

O dovanojamų laisvalaikio pramogų puokštė nepaprastai spalvinga: gitaros pamokos, naktinis turas baidarėmis Nemunu, nugaros masažas, skrydis dviviečiu parasparniu, jojimo pamoka, šuolis parašiutu ir dar daugybė kitų smagių ir netikėtų linksmybių. Kam gi nepatinka kaskart laimėti?


Šiame straipsnyje: Čili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita T.

Rita T. portretas
Dariau, aš labai džiaugiuosi dėl Jūsų! Sėkmės priimant naujus iššūkius. Tikrai neverta gailėtis to kas buvo, nes tai ką dabar turite, šimteriopai geriau už tai, ko atsisakėte. Sėkmės,sėkmės,sėkmės!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių