Akibrokštas: prezidentė ir premjeras į Davoso forumą nepakviesti, ten vyks A. Šemeta

  • Teksto dydis:

Į kitų metų pradžioje vyksiantį prestižinį pasaulio ekonomikos forumą Davose kvietimo nesulaukė nei prezidentė Dalia Grybauskaitė, nei premjeras Algirdas Butkevičius.

Tai BNS patvirtino Prezidentūros ir Vyriausybės spaudos tarnybos.

Į šių metų pradžioje vykusį forumą kvietimą buvo gavęs buvęs ministras pirmininkas Andrius Kubilius. Jis su su Latvijos premjeru Valdžiu Dombrovskiu turėjo pristatyti Baltijos šalių sėkmę įveikiant ekonominę krizę. Tačiau po Seimo rinkimų praėjusių metų pabaigoje A.Kubilius neteko premjero pareigų, todėl į Davosą nevyko.

Šiemet Davoso forume apie patirtį kovojant su mokesčiu vengimu kalbės Lietuvos deleguotas Europos Komisijos narys Algirdas Šemeta.

Pasaulio ekonomikos forumas tradiciškai vyksta sausio mėnesį Šveicarijos kalnų kurorte Davose.

2001, 2008 ir 2009 metais jame dalyvavo Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam va tau

tam va tau portretas
tokio žodžio, kaip "dasykalbėjo" lietuvių kalboje nėra, gal norėjai parašyti "prisikalbėjo"? tačiau į Davosą vyksta europarlamentaras Šemeta, taigi Lietuvai atstovauti yra kam, todėl nesiplėšykit, gal valdančioji dauguma norėtų, kad vyktų graužinienė? Būdama tokios "švarios" ir darbingos partijos atstovė ji tikrai ten gerai pasirodytų.

va tau

va tau portretas
dasykalbejo

jhr

jhr portretas
Cepelinų bantustano piliečiams labai svarbu - pakvietė ar nepakvietė - tai dabar glušai tampysis visus metus dėl to...Nurimkit, geriau pasiskaitykit naujienas apie šiokančias, giedančias, besiskiriančias, naujai rujojančias TV "elito žvaigždes" ar naujo vardinio WC dezodoranto pristatymą.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių