Elegantiška ir jau įperkama naujiena – kosmetika su tikrais deimantais

  • Teksto dydis:

 

Visame pasaulyje ypač vertinamą kosmetiką iš natūralių mineralų į naujas aukštumas kilstelėjo šių metų naujiena – japoniška kosmetika “0,1 ct Diamond”, kurioje yra ne tik deimantų pudros, bet ir stambesnių taisyklingų deimantų dalelyčių. Kosmetikoje jos panaudotos pirmą kartą.
Kiekviename “0,1 ct Diamond” produkte yra po 0,1 karato deimanto. Kosmetika su briliantais jau įperkama praktiškai  kiekvienam, produktų kainos - nuo 100 iki 200 litų. Anksčiau šia kosmetika lepinosi tik Holivudo žvaigždės, už vieną kosmetikos su tikrais deimantais indelį mokėdavusios net po 1000 JAV dolerių!

Su niekuo nesupainiojamas deimanto spindesys
Vienas labiausiai kosmetikos su deimantais išskirtinumas – solidus, elegantiškas ir sykiu prabangus žvilgesys, nepalyginamas su jokios kitos pigesnės medžiagos blizgėjimu. Visi “0,1 ct Diamond” produktai – priežiūros ir dekoratyvioji kosmetika, yra bespalvė, todėl dera prie moters naudojamos dekoratyviosios kosmetikos.
“0,1 ct Diamond” asortimente - veido ir rankų kremas, makiažo pagrindas, veidui ir kūnui žvilgesio suteikianti pudra, lūpų blizgesys ir deimantinis nagų lakas.
“0,1 ct Diamond” kosmetiką gaminanti japonų kompanija “Oriental Diamond” deimantų veikimą sustiprina geriausiais augaliniais ingredientais (alijošiumi, simondsijų ir avokadų, sviestmedžio, skvaleno aliejais), kai kuriuose produktuose yra ypač veiksmingai jauninančios placentos. Produktai veiksmingi ir ekonomiški. Pavyzdžiui, dažantis kiekvieną dieną, deimantinę pudrą galima naudoti apie metus.


Deimantinis lūpų blizgesys

Ypatingo jausmingumo lūpoms suteiks “0,1 ct Diamond” blizgesys su deimantais.
VOLU – LIP TM ir  MAXI – LIP ingradientai didna lūpų apimtį, deimantai puoselėja švelnią odą. Priemonė rekomenduojama po lūpų mezoterapijos, ji pailgina injekcijų veikimą.



“0,1 ct Diamond” lakas - deimanto kietumas jūsų nagams

Deimantas – Žemėje kiečiausias natūralus mineralas, todėl nagų lakas su deimantų dalelytėmis pasižymi ypatingu tvirtumu, manikiūras laikysis iki kelių savaičių. Laką galima tepti ant natūralaus nago arbajau padengto spalvotu laku. Deimantų pudra suklijuoja nagą sudarančias keratino plokšteles, todėl lakas rekomenduojamas silpniems, lūžinėjantiems nagams. Lakas su deimantais tinka sustiprinti, atsiauginti natūralius nagus.


Deimantinė veido ir kūno pudra


0,1 c Diamond puoselėja kūną nepakartojamu žvilgesiu ir saugo odos jaunystę. Deimantų pudra - tai natūrali apsauga nuo UV spindulių. Ypatingi ingradientai maskuoja smulkiąsias raukšleles, o aloe ir kokoso aliejus drėkina odą. Deimantų pudra galima padenti ne tik veidą, bet ir visą kūną  -nepakartojamas prabangus ir viliojantis blizgesys!


Deimantinis rankų kremas – tikras stebuklas ir dovana mūsų rankų odai. Mūsų rankos labiausiai yra žeidžiamos išorinės aplinkos ir sensta taip pat pirmiausiai. Deimantų pudra ir dalelytės rankų kreme 0, 1 c Diamond gali apsaugoti jūsų rankas nuo išorinės aplinkos ir suteikti joms tikrų deimantų žibėjimo. Placenta, sviestmedis, skvalenas, karališkas augalų gelis  - toks ingradientų komplekas, kuris tausoja rankas, o deinamntų pudra ir dalelytės saugo nuo išorinio poveikio bei suteikia prabangų blizgesį.


Jauninantis BB kremas su deimantais 0,1 c DIAMOND

BB kremo sudėtyje yra 0,1 karato deimantų pudros ir dalelyčių. Sinergetinis poveikis ir deimantų dalelės sukuria išskirtinį blizgesį ir maskuoja odos trūkumus.
Prabangūs BB kremo sudėtyje esantys elementai apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkina odą. Deimantinės dalelės suteikia odai švytėjimo ir skaistumo. Diena po dienos, jūsų oda bus graži ir nepriekaištinga!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių