Naktį smarkiai prisnigo, eismo sąlygos – sudėtingos

Antradienio naktį didesnėje Lietuvos dalyje snigo, išskyrus Kauno apskritį. Antroje nakties pusėje silpnai snigo tik Žemaitijoje, likusioje Lietuvoje snigo smarkiai, vietomis prisnigo iki 15 cm.

Sudėtingos eismo sąlygos, ypač pietinėje ir rytinėje šalies dalyse, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Pietų Lietuvoje, Marijampolės ir  Alytaus rajonuose, vietomis prisnigo iki 15 cm, kituose pietiniuose rajonuose prisnigta iki 5 centimetrų.

Magistraliniai ir krašto keliai provėžoti, padengti sniego sluoksniu, valomi ir barstomi, rajoniniai keliai slidūs, čia prispaustas sniegas, provėžos.

Rytinėje Lietuvos dalyje pusto pažeme, vietomis prisnigę iki 12 cm, magistraliniai ir krašto keliai provėžoti, vietomis prispaustas sniegas, keliai valomi ir barstomi. Vilniaus, Šalčininkų ir Širvintų rajonuose yra 10 proc. sunkiai išvažiuojamų rajoninių kelių lengvosioms transporto priemonėms, kituose rajonuose rajoniniai keliai slidūs, padengti prispaustu sniegu.

Šiaurinėje, vidurio ir vakarinėje šalies dalyse prisnigo iki 3 centimetrų. Čia magistraliniai ir krašto keliai provėžoti, padengti sniegu, vietomis plikledis, keliai valomi ir barstomi, rajoniniai keliai, slidūs, provėžoti.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

kupcinskai

kupcinskai portretas
kada gi ble keliu valymu susirupinsi??? ttokio sudino mero kaip tu kaunas dar neturejo, net prie sustausko keliai buvo priziurimi geriau

Dviratininkas

Dviratininkas portretas
Jau tikrai,kelius kaunas,prastai valo.

netikslu

netikslu portretas
Palangoje, Klaipėdoje nesnigo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių